Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Γιατί, τελικά, η Αγάπη είναι η μελωδία της Ευτυχίας που όλες οι καρδιές την ονειρεύονται και την προσμένουν, αλλά λίγες τη ζουν αληθινά.
‘’Σ΄αγαπώ Γιώργο’’ ήταν τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε η Νίκη λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της στον άνδρα που την έκανε να νιώσει αυτό που χρόνια πάλευε μέσα της να καταλάβει σ΄έναν γάμο που η φθορά του χρόνου την είχε αγγίξει περισσότερο από εκείνον που προσπαθούσε απεγνωσμένα για να σώσει την οικογένειά του.
Συγκλονισμένος και γεμάτος πόνο ο Γιώργος ορκίστηκε πάνω από το σώμα της νεκρής πια γυναίκαςτου να ...
προσφέρει αγάπη και στοργή στο μονάκριβο παιδί τους, τον Δημήτρη, αλλά και της μάνας που δεν θα ξανάβλεπε ποτέ πια αλλά θα ζούσε
στην παιδική του καρδιά για πάντα. Πατέρας και γιος θα έδιναν μια συγκλονιστική μάχη ζωής και επιβίωσης στην σκιά όμως της μεγάλης αγάπης της Μαρίας της γυναίκας που αγάπησε αληθινά τον Γιώργο αλλά έπρεπε να κερδίσει και την αγάπη του Δημήτρη και να αναπληρώσει το κενό της πραγματικής του μάνας. Στην προσπάθειά της αυτή η Μαρία θα ζήσει μια συναρπαστική περιπέτεια αντιμετωπίζοντας την ζήλεια και τον φθόνο της Ζέτας, της καλύ τερης φίλης της με απρόβλεπτες διαστάσεις ενώ ένα μεγάλο δίλημμα θα βασάνιζε το μυαλό της. Έπρεπε να θυσιάσει μέχρι τέλους την ζωή της αλλά και την ευτυχία τηςπροκειμένου να επιτύχει τον στόχο της ή όχι;

«ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΘΕΛΗΣΗ»

Η παράνομη και παράφορη αγάπη μιας γυναίκας που δεν πρόφτασε να ανθίσει, γιατί οι αυστηροί ανθρώπινοι νόμοι την κατα πάτησαν και πλήρωσε ακριβά το τίμημα να γίνει πρόωρα μάνα φέρνοντας το μονάκριβο παιδί της στον κόσμο μιας σκληρής και απάνθρωπης κοινωνίας. Η περιπέτεια ενός παιδιού με μοναδικά όπλα την ευχή της μητέρας του και την καυτή επιθυμία να βρει το χαμένο πατέρα του που δε γνώρισε ποτέ και να της τον φέρει πίσω. Η μοίρα ενός διάσημου και αλκοολικού πια γιατρού που θα βρεθεί μπροστά σε ένα τρομερό δίλημμα όταν ένα τροχαίο ατύχημα θα του αποκαλύψει μια φοβερή αλήθεια.
Μια ιστορία γεμάτη από παιχνίδια της ζωής που άλλοτε κάνουν τους ανθρώπους δυστυχισμένους και άλλοτε πολύ ευτυχισμένους.

follow us


miss24.gr To γυναικείο blogShare on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου