Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

H πιο hot τάση συνεχίζεται και για φέτος το χειμώνα κατατάσσοντας τα slip dresses και κάθε είδος ρομαντικού δαντελένιου εσωρούχου στην κορυφή των επιλογών κάθε fashionista! Μυστήριο, seχ appeal , κομψότητα, ντελικάτη αισθησιακή προσδίδουν τα πιο ....
seχy κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αποτελώντας εγγυημένες επιλογές φέτος για όλες τις ώρες , από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Aιχμαλωτίζουν τα βλέμματα, η θηλυκότητα φτάνει στα ύψη, αλλά και η “ελιτιστική” αισθητική του υλικού με δαντελένιες λεπτομέρειες, μεταξένιες, σατέν και βελούδινες υφές απογειώνουν κάθε εμφάνιση και γίνονται τα κυρίαρχα κομμάτια της γκαρνταρόμπας.
Mε πηγή έμπνευσης το “directoire style” (1795–1799) και με επανεμφάνιση στα 90’s, από την Madonna και την Kate Moss να πρωτοπορούν σε δημόσιες εμφανίσεις τους και σε editorial φορώντας, τα μεταξωτά slip dresses δημιούργησαν τάση για ακόμη μια φορά στο χώρο της μόδας, εμπνέοντας κάθε σχεδιαστή.
Σήμερα βλέπουμε προφανώς εξελιγμένα τα φορέματα «κομπινεζόν» σε άλφα ή πλισέ κοψίματα αλλά και σε τοπ και bras, σε παστέλ αποχρώσεις όπως: baby pink, της πούδρας αλλά και σε basics: μαύρο, γκρίζο, λευκό και όχι μόνο!
Mπορείς να αξιοποιήσεις καθημερινά σε formal και casual εμφανίσεις με φούστες, t-shirts, jeans-pants όλων των ειδών και υλικών. Συνδύασε τα με biker jackets, παλτό, πουκάμισα και πλεκτά.
Τα καλύτερα που υπάρχουν στην Αγορά εδώ http://bit.ly/2eifS22 


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου