Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]


Όσοι έχετε στο σπίτι γάτα, θα χαμογελάσετε ουκ ολίγες φορές διαβάζοντας τις γραμμές που ακολουθούν…
Αυτοί είναι οι 25 τρόποι που η γάτα σου σού λέει σ’ αγαπώ:
1. Σε υποδέχεται στην πόρτα. Υπάρχουν γάτες που ακούνε το αυτοκίνητο σου να έρχεται και στήνονται στην πόρτα μέχρι να έρθεις.
2. Σε ακολουθεί. Η γάτα σου έρχεται και αράζει μαζί σου ή σε περιμένει από έξω όσο κάνεις ντους; Ε, αυτό είναι αγάπη.
3. Σε κοιτάει στα μάτια. Οι γάτες θέλουν να έχουν οπτική επαφή μόνο με κάποιον που συμπαθούν πραγματικά.
4. Σου κλείνει τα μάτια. Ένα αργό και μεγάλης διάρκειας ανοιγόκλεισμα των ματιών είναι ισάξιο με ένα φιλί. Μπορείς να της το κάνεις και εσύ αλλά μόνο αν δεν βλέπει κανείς.
5. Νιαουρίζει. Οι γάτες συνήθως δεν νιαουρίζουν στις άλλες γάτες μόνο στους ανθρώπους. Η γάτα σου σού μιλάει και σου λέει σ’ αγαπώ. Και όταν γουργουρίζει δυνατά, το ίδιο. Τελικά η γάτα σου σε αγαπάει και σου το δείχνει
6. Ανέχεται τα χάδια. Σε αφήνει να την φιλήσεις ενώ ξεκάθαρα δεν της αρέσει. Χαμηλώνει ενοχλημένη το κεφάλι όταν την χαϊδεύεις αλλά δεν φεύγει. Αυτό είναι μία νίκη.

7. Δεν σε δαγκώνει. Μπορεί να έχει δαγκώσει όλους όσους έχουν περάσει από το σπίτι αλλά εσένα ποτέ. Αγάπη.
8. Σε δαγκώνει. Το να παίζει και να σε δαγκώνει χωρίς να σε πονάει είναι σημάδι συμπάθειας.
9. Σου κάνει κεφαλιές. Είναι κάτι που έχει να κάνει με τις φερομόνες της. Όταν ακουμπάει το κεφάλι της στο δικό σου σού δείχνει ότι είσαι δικός/ιά της, σε αγαπάει πραγματικά.
10. Έρχεται να σε σηκώσει. Έχεις παρατηρήσει ότι όταν είσαι πολύ ώρα στο κρεβάτι ανεβαίνει πάνω και σου νιαουρίζει μέχρι να σηκωθείς; Δεν μπορεί να είναι σημάδι αδιαφορίας.
11. Εισβάλει στο υπνοδωμάτιό σου. Σου νιαουρίζει για να της ανοίξεις και γρατζουνάει την πόρτα επίμονα. Αγάπη.
 12. Σε ακουμπάει. Μπορεί με την πατούσα της μπορεί με το στόμα της. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ γλυκιά χειρονομία.
13. Σε γλύφει. Για αυτό πρέπει να νιώθεις περηφάνια, η γάτα σου σε θεωρεί μέλος της οικογένειας των γατών.
14. Σε ζυμώνει. Τα μικρά το κάνουν αυτό στις μαμάδες τους όταν θηλάζουν. Η γάτα σου σε θεωρεί μαμά της άρα σε λατρεύει.
15. Σου φέρνει δωράκια. Οι γάτες λατρεύουν να κάνουν δώρα σε αυτούς που αγαπάνε. Τα πιο συνηθισμένα είναι νεκρά ποντίκια, πουλιά ή κατσαρίδες. Τελικά η γάτα σου σε αγαπάει και σου το δείχνει
16. Ζηλεύει. Οι γάτες ζηλεύουν και το δείχνουν με τον τρόπο τους. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η γάτα σου μπορεί να ζηλεύει τον υπολογιστή σου;
17. Μπλέκεται στα πόδια σου όταν περπατάς. Μπορεί να είναι ενοχλητικό και μπορεί να αποβεί μοιραίο αν σου το κάνει την ώρα που κατεβαίνεις τισ σκάλες αλλά μάλλον σου δείχνει ότι είσαι το είδωλο της.
18. Αν θέλει να σου πει κάτι βρίσκει τον τρόπο. Μπορεί να έλειπες πολύ από το σπίτι και όταν γύρισες να σου κατούρησε τον καναπέ εκεί μπροστά στα μάτια σου. Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για σένα.

19. Σου κρατάει μούτρα. Όταν γύρισες από τις διακοπές σου, κρύφτηκε και δεν έβγαινε με τίποτα αλλά παρ’ όλα αυτά κάθε φορά που πέρναγες από δίπλα της νιαούριζε; Νάζια σου έκανε.
20. Κάθεται στα πόδια σου. Με το που αράξεις στον καναπέ ή στο γραφείο σου, η γάτα σου έρχεται σε δευτερόλεπτα και κουρνιάζει στα πόδια σου. Απολαμβάνει την παρέα σου.
21. Εκτός από τα πόδια της αρέσει να κάθεται και σε άλλα σημεία του σώματός σου όπως το κεφάλι σου.
22. Σου αποκαλύπτει την κοιλιά της. Η κοιλιά είναι το πιο ευάλωτο σημείο της γάτας αν σου την δείχνει είναι σίγουρο ότι σε εμπιστεύεται.
23. Μένει μαζί σου. Ή μάλλον σε αφήνει να μένεις στον ίδιο χώρο μαζί της.
24. Ποτέ δεν σου λέει όχι όταν την ρωτάς “Με αγαπάς;”. Η σιωπή της προς απάντησή σου.
25. Και τέλος η γάτα σου μπορεί τελικά να μην σε αγαπάει με τον τρόπο που νομίζεις. Δεν χρειάζεται να την ανθρωπομορφοποιείς αλλά να τη σέβεσαι. Και ίσως η ποικιλία και το μυστήριο των εκφράσεων της να είναι πιο έντονα από των ανθρώπων.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου