Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα σημερινά ινστιτούτα ομορφιάς παρέχουν στην σύγχρονη γυναίκα που θέλει να φροντίζει την εικόνα της, πολλές και ποικίλες υπηρεσίες ομορφιάς. Οι περισσότερες από εμάς βέβαια ερχόμαστε αντιμέτωπες με το υψηλό κόστος αυτών των υπηρεσιών και την έλλειψη χρόνου λόγου επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Μια εναλλακτική λύση έρχεται να δώσουν οι διάφορες ατομικές μικροσυσκευές ομορφιάς με τεχνολογία παρόμοια των επαγγελματικων συσκευών που χρησιμοποιούνται στα μεγάλα Ινστιτούτα αλλά και με την απαραίτητη ασφάλεια για οικιακή προσωπική χρήση. Στο εξωτερικό ήδη χιλιάδες γυναίκες έχουν στραφεί στην χρήση αυτών των συσκευών για την οικονομική, αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματική φροντίδα της ομορφιάς τους. Δείτε μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά συσκευές ομορφιάς που κυκλοφορούν...
σήμερα.
Συσκευή ριζικής αποτρίχωσης με laser. Η ριζική αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί με την αποστολή μιας ακτίνας λέιζερ στο θυλάκιο τρίχας με αρκετή ενέργεια για να καταστρέψει τη ρίζα, χωρίς να έχει επιπτώσεις στην περιβάλλουσα περιοχή. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως photothermolysis. Όπως με όλα βασισμένα σε λέιζερ συστήματα, απαιτούνται αρκετές επαναλήψεις για να καθαρίσει εντελώς μια περιοχή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, εντούτοις, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.Πλεονεκτήματα της photothermolysis - μόνιμο αποτέλεσμα και χωρίς πόνο. Προτεινόμενη συσκευή: RIO SCANNING LASER PERMANENT HAIR REMOVAL αγγλικής κατασκευής με CE πιστοποίηση. Θα το βρείτε στο ebay 200 ευρώ + μεταφορικά (60 περίπου ευρώ). Βέβαια υπάρχουν και άλλες παρόμοιες προσέξτε όμως να έχουν τo CE.
Συσκευή βαθιάς ενυδάτωσης με υπερήχους για το πρόσωπο και το σώμα. Συσκευή με συχνότητες υπερήχων 1-3 MHz για πρόσωπο & σώμα με έξτρα επιλογές παλμικό(led) φως, microcurrent και ιονισμό, για σούπερ αναζωογόνηση. Ένα επαγγελματικό εργαλείο ομορφιάς είναι τώρα διαθέσιμο για προσωπική χρήση. Οι επαγγελματίες φροντίδας δέρματος και ομορφιάς σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την νέα τεχνολογία για να βελτιώσουν την εμφάνιση και τη χροιά του δέρματος πελατών τους, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των σημαδιών γήρανσης και ακμής. Θα χρειαστείτε το ειδικό ζελέ για υπερήχους (θα το βρείτε στο ebay, σε άλλα site στο Internet αλλά και στα φαρμακεία) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ζελέ αλοής χωρίς πρόσθετα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές βιταμινούχες αμπούλες (πριν το ζελέ) από ινστιτούτα ή από τα καταστήματα καλλυντικών. Η συχνότητα ΗΖ που πρέπει να επιλέξετε για το πρόσωπο είναι 3ΗΖ και για το σώμα 1ΗΖ. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για 10 λεπτά είναι αρκετά για να αποκτήσετε τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα και για μια αποτελεσματική συσφικτική αντιγηραντική αγωγή. Θα το βρείτε στο ebay με το όνομα Ultrasound Ultrasonic FaceMate Massager Ion Light 80 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά)!!!! CE εγκεκριμένο προϊόν
Συσκευή τσιμπιδάκι ριζικής αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυσηQUEENPIN Plus χρησιμοποεί υψηλή συχνότητα για την αφαίρεση της τρίχας. Με τη δόνηση υψηλής συχνότητας αφαιρεί την ανεπιθύμητη τρίχα μόνιμα με ελάχιστο πόνο με το να καταστρέφει επιλεκτικά τον θύλακα της τρίχας χωρίς την καταστροφή του περιβάλλοντος δέρματος. Με το τσιμπιδάκι QUEENPIN, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη τρίχα μόνιμα από δύσκολές περιοχές όπως φρύδια, μασχάλη, πόδια, γραμμή bikini και στα χείλια. Θα χρειαστούν 3-4 επαναλήψεις για να καθαρίσει εντελώς μια περιοχή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, το αποτέλεσμα πάντως είναι μόνιμο. Με CE πιστοποίηση. Θα το βρείτε στο ebay 24 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) !
Θα βρείτε επίσης συσκευές δερμοαπόξεσης (Diamond Microdermabrasion) με μικρο κρυστάλλους για επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι και συσκευές με παλμικό φως (photo led photorejuvenation) για επιδερμική ανανέωση.


http://makigiaz.blogspot.com/2008/05/blog-post_23.html





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου