Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Σε χώρισε λίγο πριν πάτε μαζί διακοπές και όσο να πεις είναι κάτι που δε μπορείς να χωνέψεις! Τι κάνεις τώρα όμως που ο πρώην καλός σου συνειδητοποίησε το λάθος του, παρακαλώντας σε γονατιστός να τον δεχθείς στη ζωή σου; Μα να μην "πέσεις" σαν κοτόπουλο ...
στις ατάκες που θα χρησιμοποιήσει για να σε πάρει πίσω.
Ατάκες του που δεν πρέπει να σε "ρίξουν"

* "Ας μείνουμε φίλοι: " είναι αδύνατον αν σου έχει ραγίσει την καρδιά μια φορά. Πές του οτι θα το σκεφτείς και θα τον πάρεις τηλέφωνο σε καμιά δεκαριά χρόνια.
* "Σ'αγαπάω ακόμη αλλά δε μπορώ να είμαι μαζί σου ξανά σε σχέση": είναι σίγουρα δειλός. Φύγε μακριά του, μη χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από το υπόλοιπο της ζωής σου. Ακόμη και αν του πλήρωνες τον ψυχολόγο και πάλι θα ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Η περίπτωση βέβαια λέγοντας "Σ'αγαπάω ακόμη" να εννοεί" θα σε ήθελα ξανά στο κρεββάτι μου" είναι πολύ πiθανή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πριν αποφασίσεις είναι να σκεφτείς τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε.

Θα έχεις πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου και δε μπορώ να σε ξεχάσω: είναι αλήθεια! Άφησε τον να μετανιώσει που σε έχασε.

Λυπάμαι για οτι έγινε. Μπορούμε να το ξαναπροσπαθήσουμε; πόσες φορές το έχεις ξανακούσει αυτό; Όπως και εσύ, έχει και εκείνος την ανασφάλεια τώρα που χωρίσατε, του τι ακριβώς θα συμβεί μετά πό εσένα. Δεν υπάρχει λόγος σκοτώνετε ο ένας τις ευκαιρίες του άλλου για ευτυχία επειδή φοβάστε να μείνετε μόνοι και να σκορπάτε άδικα τα χρόνια σας σε κάτι που δε θα πετύχει ποτέ.

Σκέψου οτι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αλλά ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα. Μπορεί να σου λείπει το άρωμα του και η αγκαλιά του αλλά σκέψου πώς κάποια πράγματα δεν ήταν γραφτό να γίνουν. Το προσπαθήσατε, δεν πήγε καλά και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις από αυτη τη σχέση και να προχωρήσεις. Έτσι θα είσαι έτοιμη για τον επόμενο μεγάλο έρωτα!

Δες τα θετικά του πράγματος: έχεις πλέον όλοκληρο το κρεββάτι για τον εαυτό σου, να το μοιραστείς με τον επόμενο σούπερ κούκλο που θα έρθει στη ζωή σου και μην ξεχνάς πώς οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια. Ένα ζευγάρι είναι σαν το αριστερό και το δεξί παπούτσι και εκεί έξω θα βρείς το άλλο σου τέλειο μισό!

πηγή
http://www.goddess.gr/index.php/%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/xorismosmhgyriseisksana.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου