Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

>Ο χρόνος περνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε και να που φτάσαμε στις 15 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και μερικές ακόμα πριν την Πρωτοχρονιά.
Αν δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε μέχρι σήμερα με το σπίτι σας, επενδύστε λίγο χρόνο και πολλή διάθεση και μεταμορφώστε το χώρο σας με 5 απλές κινήσεις...
1. Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ή Καράβι;
Δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή το ακόμα πιο παραδοσιακό-ελληνικό καράβι! Αγοράστε ένα ψεύτικο ή χρησιμοποιήστε το περσινό, αλλά αν βαρεθήκατε το concept του δέντρου ή αν απλά δεν έχετε χώρο για ένα μεγάλο, μπορείτε απλά να προμηθευτείτε με ένα παραδοσιακό, ελληνικό καραβάκι!
2. Κρεμάστε χριστουγεννιάτικα στεφάνια!
Μην μείνετε μόνο στο στεφάνι της εξώπορτας. Φτιάξτε μόνες σας μικρά στεφανάκια με υλικά που θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με είδη σπιτιού και διακόσμησης και γεμίστε το χώρο σας με …Χριστούγεννα.
3. Λίγο κιτς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Αρκετοί είναι αυτοί που δεν αντέχουν την κιτς αισθητική των Χριστουγέννων, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς ανυπομονούν για αυτή την εποχή γιατί είναι από τις λίγες ευκαιρίες να….παραδοθούν σε αυτήν, και μάλιστα δικαιολογημένα. Γεμίστε τους χώρους του σπιτιού με γιρλάντες, στολίδια και ό,τι άλλο σχετικό έχετε και νιώστε πάλι παιδιά!
4. Τα φωτάκια δεν είναι μόνο για το δέντρο!
Αφεθείτε στο κλίμα των Χριστουγέννων. Βάλτε υπερβολή στην αισθητική σας και κρεμάστε φωτάκια που θυμίζουν παιδικά χρόνια. Πάρτε αδιάβροχα και τοποθετήστε τα στο μπαλκόνι, στολίστε το δέντρο, τα παράθυρα, ακόμα και τα ράφια. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα πάντα δίνουν μία αίσθηση γιορτής ακόμα και τις πιο κρύες και σκοτεινές μέρες του Δεκεμβρίου.
5. Γιορτινό άρωμα
Χειμώνας, γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Το άρωμα είναι ...εορταστικό και παραπέμπει σε μυρωδάτες κουζίνες με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, αλλά και αρωματικά κεριά με essence κανέλας, πορτοκαλιού και ginger.


http://www.myself.gr/Article/How-to-transform-house/77-5788.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου