Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Τα ρούχα με τους έντονα τονισμένους ώμους με βάτες, είναι μια γραμμή που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι εμπνευσμένη καθαρά για την Ελληνίδα. Είναι ένα στιλ, που στο παρελθόν έχουμε αγαπήσει και η επαναφορά του αναμφίβολα μας χαροποιεί.
Κύριος υπεύθυνος γι' αυτό το come back είναι ο Balmain, που με τις δημιουργίες του επανέφερε στο προσκήνιο τους έντονα τονισμένους ώμους, στις τελευταίες συλλογές που παρουσίασε.
Το πνεύμα λοιπόν αυτό, ακολούθησαν ο Balenciaga, ο Marc Jacobs, η Givenchy, η Dolce & Gabbana και πολλοί άλλοι οίκοι, καθιερώνοντας αυτό το στιλ σαν την νέα τάση για το φετινό χειμών...
Φυσικά αυτό το ύφος, δεν είναι κάτι καινούργιο. Πρωτοεμφανίστηκε στη μόδα τη δεκαετία του '30, στα πλεκτά ρούχα της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elsa Schiaparelli, που γεννήθηκε στη Ρώμη και στην συνέχεια πήγε στο Παρίσι, όπου έγραψε τις δικές της σελίδες στην ιστορία της μόδας, μαζί με την θρυλική Coco Chanel, την εποχή του μεσοπολέμου.
Το 1932, οι βάτες στους ώμους έγιναν ιδιαίτερα γνωστές μέσα από τον κινηματογράφο, από την πρωταγωνίστρια Joan Crawford στην ταινία Letty Lynton.
Φέτος λοιπόν, ξαναβλέπουμε τις βάτες στα σακάκια, στα πουκάμισα, ακόμη και στα φορέματα και όπως φαίνεται αυτή η τάση θα παραμείνει στην προτίμηση των σχεδιαστών για αρκετό καιρό.
Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερες celebrities υιοθετούν αυτή τη γραμμή, οπότε άφοβα κι εμείς μπορούμε να προσχωρήσουμε στη νέα τάση.
Απ' ότι βλέπω τον τελευταίο καιρό, η Victoria Beckham, η Beyonce, η Rihanna, η Kate Moss, η Ashley Olsen, η Kim Kardashian και η Rachel McAdams, εμφανίζονται με τους ώμους τους αρκετά έντονους.

Ανανεώστε λοιπόν κι εσείς την εμφάνισή σας !
http://woman.pathfinder.gr/fashion/820625.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Unknown είπε... @ 13 Απριλίου 2010 στις 5:57 μ.μ.

latreuo ti vata sti gineka!! ine super...!!! vrika kai sto facebook mia selida pou sini tips klp gia moda exisou kali !!
i opia apo oti prolava kai ida kani kai enan diagonismo trelo!!!
http://bit.ly/beautyofyou

Δημοσίευση σχολίου