Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Εδώ για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το μέλλον για την τέλεια μέρα σας οι 10 καλύτερες συμβουλές σχετικά με τις πιο καυτές τάσεις για το 2010 γάμους.
1. Τα χρώματα μύτες για το 2010 είναι παραμερίζοντας κάθε είδους από την παραδοσιακή. Μαύρη ήταν ένα δημοφιλές χρώμα και το χρώμα έμφαση το 2009 και σε αυτό προβλέπεται να συνεχιστεί και το 2010. Ζωηρά χρώματα όπως...
πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ και πράσινο θα εμφανιστεί κατά την περίοδο γάμο καλοκαίρι.
2: Νυφικά το 2010 δείχνουν ένα ισχυρό δεσμό με το τελευταίους μήνες πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας. Το νυφικό έχει οριστεί να είναι πολύ ρομαντικό, πριγκίπισσα-όπως και σε στυλ με καθαρές και τούλι κλιμακωτές σε όλη την φούστα ή ακόμη και ολόκληρο το φόρεμα. Sheer υφάσματα όπως το καθαρό και τούλι προσθέσετε μεγάλη υφή και ένα παραμύθι ματιά σε οποιοδήποτε φόρεμα.
3: Νυφική κοσμήματα και πάλι την κατάρτιση από τις πρόσφατες τάσεις της μόδας. Η βιομηχανία Νυφική παίρνει έμπνευση από το mainstream κόσμο της μόδας και την εισαγωγή κοσμημάτων δήλωση. Αυτό θα περιλαμβάνει μεγάλες ακολουθίες των μαργαριταριών, περιδέραια και μεγάλη ροή, κομψό σκουλαρίκια.
4: αξεσουάρ μαλλιών και Bird Cage Πέπλα πρόκειται να είναι μεγάλο το 2010. Από το κομψό κορδέλες και περίπλοκη fascinators, τα δείτε και στους διαδρόμους. Πάρτε έμπνευση για 2009s διασημότητα νύφες Suzanne Shaw και Carly Zucker.
5. Οικολογικές chic είναι σίγουρα βουίζει με πολλά ζευγάρια που προσπαθούν να ενσωματώσουν ένα πράσινο παράγοντας στην μέρα του γάμου τους. Ένας ιδανικός τρόπος για να εισάγουν κάποια φιλική προς το περιβάλλον στυλ στο γάμο σας είναι με ευνοεί γάμο. Plantable ευνοεί γάμος δεν είναι μόνο το τέλειο συμβολή στην φιλική προς το περιβάλλον εκστρατεία αλλά είναι τόσο όμορφα και μοναδικά? Είναι βέβαιο ότι θα πάρει τους καλεσμένους σας μιλάει.
6. Πιο κοντά στο σπίτι. Με την τρέχουσα οικονομική συγκυρία, γάμοι έχουν επίσης επηρεαστεί. Πολλά ζευγάρια που πρώτη σκέψη του να ταξιδεύει μακριά, έχουν εξωτικούς προορισμούς επέλεξε για χώρους λίγο πιο κοντά στο σπίτι. Αυτό θα βοηθήσει πελάτες σας έχουν το ίδιο μακριά από όλα αυτά δεν σπάσει το σπάσιμο της τράπεζας.
7. Ατομική κέικ και διακοσμημένα cupcakes είναι εξακολουθεί να αυξάνεται σε δημοτικότητα το 2010, πάνω από την παραδοσιακή γαμήλια τούρτα. Επιτρέπει ζευγάρια να εισαγάγει ένα μοναδικό στοιχείο και διασκέδαση σε αυτό το μέρος της ημέρας τους και για να είμαστε ειλικρινείς ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια cupcake.
8. Τάσσεται υπέρ του γάμου γίνεται όλο και πιο προσεκτική χρόνια μετά από χρόνια. Πολλά ζευγάρια επικεντρώνουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους για τη δημιουργία μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Με τόσα πολλά όμορφα και χρήσιμα ευνοεί γάμο διαθέσιμες, ζευγάρια θα είναι σε θέση να βρουν ευνοεί τους πελάτες που θα θησαυρό αλλά και θα αντικατοπτρίζει πραγματικά την ημέρα τους.
9. Λουλούδια Γάμου. Σύμφωνα με τα τελευταία χρόνια η Calla Lily Rose και δεν πρόκειται ποτέ να είναι εκτός μόδας. Ωστόσο, με τα έντονα χρώματα προβλεφθεί, ανθοδέσμες και κεντρικά θα ενσωματώσει πιτσιλιές του χρώματος. Dont φοβάστε να περιλαμβάνει ορισμένα εξωτικά λουλούδια και ζωηρή τη δημιουργία εντυπωσιακών οθόνες λουλούδι.
10. Φιγούρα για την καταγραφή του αναμνήσεις. Μολονότι οι ώρες είναι σφιχτό, περισσότερα ζευγάρια ψάχνουν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού τους για την φωτογραφία και το βίντεο της ημέρας τους. Ζευγάρια θέλουν να συλλάβει την τεράστια εμπειρία με μεγάλες φωτογραφίες και βίντεο μεγάλη. Λοξοτομείτε θέσει μια τιμή για τις μνήμες και τη χαρά από την εκ νέου επίσκεψη στην ειδική ημέρα ξανά και ξανά μέσα από φωτογραφίες και φιλμ.

http://el.articlesnatch.com/Article/The-10-Hottest-Wedding-Trends-For-2010/784665




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου