Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η vintage look έχει εδώ και τώρα, ενώ και οι γάμοι δεν αποτελεί εξαίρεση. Για πολλούς νύφες ένα vintage νυφικό είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ένα θέμα vintage γάμο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει όταν αγοράζει ένα vintage φόρεμα για ...

το γάμο σας.

Η πιο δημοφιλής εποχών για vintage νυφικά είναι το 1930, 1940 και 1950. Η δεκαετία του 1930 και '40 σημειώθηκε το νυφικό βιομηχανίας σε πτώση οφείλεται κυρίως στην κατάθλιψη και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν μετάξι ήταν μεγάλη ζήτηση για την παρασκευή των στρατιωτικά αλεξίπτωτα. Για πολλές νύφες κατά τη διάρκεια αυτών των δύο δεκαετίες, η πολυτέλεια ενός νυφικό ήταν ένα μακρινό όνειρο και πλέον θα παντρευτεί στην καλύτερη τους την Κυριακή ή ρούχα κόμμα. Ωστόσο, υπήρχαν λίγες οι οποίοι είχαν την τύχη να βρουν νυφικό ύφασμα και έχουν νυφικό γίνει. Η γιαγιά μου, για παράδειγμα, ήταν ένας από τους τυχερούς που το μεταξωτό φόρεμα για το γάμο της είχε εισαχθεί από τις ΗΠΑ προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ακόμη νυφικό της, τυλιγμένη σε μια βαλίτσα

Το 1950 είδε την επιστροφή στην πολυτέλεια, δεν είναι υπερβολικό γάμους δει πριν από τον πόλεμο. Αυτή ήταν και μια εποχή όπου γάμους προσωπικοτήτων όπως αυτή της Grace Kelly με Πρίγκιπα του Μονακό και η Jacqueline Lee Bouvier - περισσότερο γνωστή ως Jackie O, για το μέλλον JFK πρόεδρος. Πολλές νύφες της εποχής προσπάθησε να μιμηθεί την υπέροχη και εντυπωσιακή νυφικών αυτές τις νύφες διασημότητα φόρεσε και, κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλά ωραία παραδείγματα της δεκαετίας του 1950 νυφικών διαθέσιμες σήμερα.

Τι θα πρέπει να έχουμε κατά νου με vintage νυφικά είναι ότι οι γυναίκες που είχαν αρχικά προβλεφθεί για ήταν πιθανό να είναι πολύ μικρότερες από ό, τι οι γυναίκες είναι σήμερα. Η γιαγιά μου, για παράδειγμα, είχε 16 μέση όταν παντρεύτηκε και ότι ήταν πάνω από τα 14 μεσοφόρια φορούσε κάτω των γυναικών ήταν επίσης μικρότερη τότε το μήκος θα είναι επίσης ένα θέμα. Ωστόσο, η εύρεση ενός vintage φόρεμα που θα ταιριάζει σε σας δεν θα είναι αδύνατο

Υπάρχουν διάφορες θέσεις για την αναζήτηση vintage νυφικά με το καλύτερο είναι το διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που προορίζονται για την συλλογή και την πώληση της vintage ρούχα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένα εξειδικευμένα καταστήματα, αλλά ίσως χρειαστεί να ταξιδέψουν περίπου απόσταση για να τους προσεγγίσετε. Ebay είναι μια άλλη περιοχή όπου vintage νυφικών συχνά έρχονται προς πώληση, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι αγοράζετε και να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι από τον πωλητή είναι αξιόπιστος.

Vintage νυφικά έγιναν κυρίως από μετάξι η οποία, δυστυχώς, έχει υποβαθμίσει την πάροδο του χρόνου. Καλοδιατηρημένα φορέματα θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου καλύτερα από εκείνα που δεν φαινόταν καλά μετά. Συνεχής χειρισμό θα βλάψει το μετάξι, όπως επίσης και το οξύ που βρίσκεται φυσιολογικά στα χέρια μας θα φάει αρκετά κυριολεκτικά τις ίνες. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ορισμένων αποχρωματισμού ή foxing στο ύφασμα που μπορεί να είναι αφαιρούμενο με ειδικό καθαρισμό. Δάκρυα, διασπάσεις και τρύπες δεν είναι τόσο εύκολο να καθορίσει, εκτός εάν το φόρεμα έχει τεράστια ποσά από ύφασμα και η ζημιά μπορεί να κοπεί μακριά και patched πάνω - βρείτε μια λαμπρή ράφτρα να το κάνουμε αυτό για σας, δεδομένου ότι μπορούν συχνά κάνουν οι επισκευές ματιά αόρατο.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια πραγματικά vintage φόρεμα που σας ταιριάζει ή ότι σας αρέσει, τότε έχετε ακόμη επιλογές ανοικτές σε σας. Πρόσφατα, πολλές από τις εταιρείες πρότυπο όπως η μόδα κυκλοφορήσει μια σειρά από vintage μοντέλων τους, μεταξύ των οποίων είναι γάμος και πρότυπα φράκα. Αυτό καθιστά εύκολο να έχουν τη δική vintage φόρεμα σας γάμο γίνει από το έτος συγκομιδής μοτίβο. Υπάρχουν επίσης πολλές ιστοσελίδες που πωλούν vintage πρότυπα ραπτικής, αν και πάλι, το μέγεθος φόρεμα μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

Τέλος, πολλές από τις νυφικές σχεδιαστές φορούν έχουν σχεδιαστεί νυφικό με ένα vintage αίσθηση που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα vintage φόρεμα που ενέπνευσε στην τάξη. Ελλείψει αυτής επιλέξετε ένα νυφικό που είναι κοντά σε ένα vintage στυλ, όπως μπορείτε να διαχειριστείτε και να Accessorize με κάποιο vintage κοσμήματα, εξαρτήματα για τα μαλλιά και την τσάντα.


http://el.articlesnatch.com/Article/Vintage-Wedding-Dress---Where-To-Look-For-A-Vintage-Dress-For-Your-Wedding/851864





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου