Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι υπόλοιπες 5 κατηγορίες γυναικών απο το προηγουμενο αρθρο που θα πρεπει να αποφυγετε η να τις κλωτσησετε ως αλλος Λεωνιδας (Ληοναϊντας) αν αντιληφθειτε την παρουσια τους.


6. Η γυναικα Μαρθα Βουρτση
Το παραμικρο σχολιο, η ανεπαισθητη ενταση στη φωνη σου,η ελαχιστη παρατηρηση ακομα κι αν εχεις δικιο θα καταληξουν σε μια και μονο αντιδραση...στο κλαμα, τον θρηνο, τον οδυρμο και τονους απο χαρτομαντηλα να συμπληρωνουν το τοπιο της μαυριλας και του δραματος. Το καταλληλοτερο περιβαλλον...


για μια τετοια γυναικα θα ηταν μια αποστειρωμενη ναυλον φουσκα, ηχομονωμενη σε καποιο ερημονησι. Μαζι της θα περασεις το υπολοιπο της ζωης σου απολογουμενος ακομα και για τον ηχο που κανεις οταν αναπνεεις...Προσοχη!Αν τη χωρισεις μπορει να καταπιει 100 ασπιρινες, οποτε κρατα μαζι σου κι ενα πρακτικο, φορητο κιτ καθαρισμου στομαχου κι εναν απινιδωτη.

7. Η γυναικα απο Ναϋλον
Δεν καπνιζουμε κοντα της καθως υπαρχει κινδυνος αναφλεξης απο ολα τα χημικα, πλαστικα χρωματα,σοβαδες, αφρολεξ και λοιπα με τα οποια εχει πασαλειψει/ενσωματωσει στο προσωπο της.Με την παροδο του χρονου γινεται και ο αγαπημενος πελατης των Φουστανηδων και Σια επενδυωντας στην ερευνα εφαρμογης συνθετικων υλων στο ανθρωπινο σωμα, οδηγωντας στην πρωτη βιονικη γυναικα...99% σιλικονη και 1% make-up. Συνηθως αυτες οι γυναικες ολοκληρωνουν τον συνδυασμο βιολογιας και πετροχημικης βιομηχανιας με την αγορα των πιο μπαναλ outfit που εχουν ραφτει στην ιστορια. Το κινουμενο τσιρκο συχνα αποτελει και πηγη μολυνσης και αυξησης των επικινδυνων ρυπων λογω εξατμισης των χημικων απο το προσωπο της.


8. Η γυναικα Γκρινια
Μια απο τις χειροτερες της κατηγοριας γυναικες δηλητηριο αποτελει η γυναικα Γκρινια.Διαθετει επιπλεον μυες στην ανω και κατω σιαγονα ωστε να μην σταματαει ποτε να παραπονιεται για οτιδηποτε εκφραζοντας παραλληλα οτι δεν την ικανοποιει τιποτα.Το τραγουδι του Μητροπανου οτι αγγιζω εγω πεθαινει ταιριαζει γαντι στην περιπτωση τους καθως διαθετουν ενα τεραστιο αποθεμα αρνητικης ενεργειας, που μερικες θεωριες το συσχετιζουν και με τη βυθιση της Ατλαντιδας.Ειδικη υποκατηγορια αυτου του ειδους ειναι οι γυναικες Γκρινια που εκφραζουν την αντιθεση και την απεχθεια τους σε καθε θεμα που θα ακουσουν σε μια συζητηση.Οι γυναικες Γκρινια Γαμαω την Κουβεντα Για Παντα κοιτουν τους συνομιλητες τους με βουρλωμενα ματια ετοιμες να τους κατασπαραξουν καθως δεν υπαρχει αλλη αποψη παρα μονο η δικη τους.Η βλακεια τους μνημειωδης, οπως και η ελλειψη επιχειρηματων, χιουμορ και η προσυλωση τους στον προσωπικο αγωνα εξαλειψης της χαρας απο τον πλανητη.


9. Η γυναικα Χορος του Ησαϊα
Απο μικρη ονειρευεται το γαμο της και ο μονος λογος που ζει και αναπνεει ειναι να τη δουν οι φιλες της και η περηφανη μαμα να χορευει το χορο του αγιου.Διαθετει πλουσια συλλογη απο περιοδικα γαμου ταξινομημενα κατα χρονικη περιοδο, μουσικες επιλογες για γαμους, διευθηνσεις απο εκκλησιες, λιστες με εταιρειες κετερινγκ και φυσικα μια hit-list με τα υποψηφια ανυποπτα θυματα, που αγνοουν αρχικα την υπαρξη αυτης της ψυχοπαθολογικης καταστασης που αγγιζει την εμμονη.Πολλοι που επεζησαν τετοιων γυναικων και μετακομισαν σε αλλη χωρα για να γλυτωσουν μια και καλη ακομα δηλωνουν οτι ξυπνουν ξαφνικα μεσα στη νυχτα, λουσμενοι απο τον ιδρωτα με το φοβο οτι τους ανακαλυψε.Ενδεικνυται η αλλαγη ταυτοτητας με μια πλαστικη προσωπου ή ακομα και η αλλαγη φυλου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτη η γυναικα δεν γνωριζει εμποδια ωστε να φτασει στον σκοπο της.


10. Η γυναικα Αρμαγγεδων
Αποτελει συνδυασμο των παραπανω και δεν υπαρχει καμια σωτηρια για αυτους που ειχαν την ατυχια να βρεθουν στο δρομο της.Ενα αντιο και καλο ταξιδι σε αυτους τους ηρωες...
20 comments Posted by BioLogos at 22:09
Γυναίκες δηλητήριο! Πάρτ Ουάν

Για να αλλαξω λιγο θεματολογια (καπως αποτομα το ομολογω και ας με πουν και λαϊκιστη Κακαουνακη) το επομενο ζητημα αφορα τις 10 καταρες που μπορουν να χτυπησουν εναν αμοιρο αντρα και να τον καταδικασουν σε μια ζωη γεματη απογνωση, απογνωση και απογνωση. Στοχος ειναι η ενημερωση και η σωστη πληροφορηση ωστε να ειναι ολοι προετοιμασμενοι γιατι δυστυχως...βρισκονται αναμεσα μας και παραμονευουν!

1. Η γυναικα Μαυρη Τρυπα
Γυναικες που ανηκουν σε αυτη την κατηγορια συνηθως διαθετουν την εκπληκτικη ικανοτητα να μην επιβιωνουν με πρωτεινες, βιταμινες και ιχνοστοιχεια αλλα με τραπεζικους λογαριασμους, ρευστο, κερματα, πιστωτικες καρτες και μεχρι και δομημενα ομολογα. Μαγνητιζουν τα χρηματα σου ασκωντας υπερφυσικη ελξη προς αυτα μεχρι που χανουν τη μαζα τους καταληγωντας σε αλλες διαστασεις.

2. Η γυναικα Ολλανδεζα
Η γυναικα αυτης της κατηγοριας ειναι πιο επιπεδη και απο τις Κατω Χωρες.Δεν εχει τιποτα να πει ενω το πνευματικο της επιπεδο κατατασσεται στην ιδια κατηγορια με αυτο των αρθροποδων και σαυροειδων.Το μονο θεμα που τις απασχολει ειναι η ανακυκλωση αχρηστης πληροφοριας απο αλλες ομοειδες της οπως το τι φοβερα ζευγαρια γοβες ειδε στις εκπτωσεις, ποιο αρωμα φοραει η Aniston και ειναι must αυτο το καλοκαιρι, ποιο κραγιον ταιριαζει με το λουρι της τσαντας και και και...


3. Η γυναικα Τερας
Η ομορφια ειναι κατι που εχει να κανει με τον εσωτερικο κοσμο και τον ψυχικο πλουτο...σας επεισα?Οχι.Η εικονα μιλαει απο μονη της...Συνηθως τα αγαπημενα τους θυματα ειναι φανταροι, πρωην καταδικοι,οικονομικοι μεταναστες, μαθητες μετα απο Πανελληνιες, φοιτητες Πληροφορικης και η λιστα συνεχιζει...



4.Η γυναικα Νυφη του Τσακυ
Προκειται για διαβολικες γυναικες σφυρηλατημενες στις φλογες της Κολασεως απευθειας αγγελιοφοροι του Σκοτους και του Χαους.Αποτελουν κρυφες θαυμαστριες της Θατσερ και εχουν δει ολα τα θεατρικα της Μιμη Ντενιση 75 φορες το καθενα.Στοχος τους η καταστροφη, διαλυση και ο εξευτελισμος των θυματων τους με ολα τα μεσα. Αρχικα ξεγελουν τους παντες με την καλοσυνη και την γλυκητητα τους αλλα προσοχη...φυγετε μακρυα πριν να σας τυλιξουν τα διχτυα τους.



5. Η γυναικα Σουγκλακος
Στις φλεβες της ρεει πολυ τεστοστερονη κατα εναν περιεργο τροπο και το μονο που της χαριζει ηδονη και τις ανεβαζει την αδρεναλινη στα υψη ειναι να τσακωνεται για το οτιδηποτε μεχρι εκει που δεν παει αλλο.Παρεξηγειται με το καθετι που θα της πεις και τα ντεσιμπελ της φωνης της μπορουν να ξανακουφανουν κουφο.Αποφυγετε τις καθως θα σας μετατρεψουν σε εναν πικρο και μιζερο ανθρωπο.

πηγή
http://kafeskaitsigaro.blogspot.com/2007_05_01_archive.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου