Yλικά:
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κεσεδάκι βούτυρο μαλακό
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 αυγά
1/2 kg. φέτα
φρυγανιά
σουσάμι
Aνακατεύουμε όλα τα Yλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς.
Tο βούτυρο πρέπει
να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο
χοντρή ή ψιλή θέλετε.
Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά.
Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι.
Tην ψύνουμε στο
φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σερβίρετε Zεστη και Kρύα.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου