Τα παντα για τη γυναικα
| 1 σχόλια ]

Αν προτιμάς το Kόκκινο: Το κόκκινο είναι από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και η επιλογή του δείχνει πόσο κομψή και αβίαστα σικ είσαι.
Αν προτιμάς το Mαύρο: Το μαύρο είναι έντονο και επιβλητικό χρώμα και η επιλογή του δείχνει ότι είσαι σύνθετος και πολύπλευρος χαρακτήρας που αποπνέεις αυτοπεποίθηση στους άλλους.
Aν προτιμάς τα νέον χρώματα: Αυτά τα χρώματα είναι έντονα και «φωνάζουν» και η επιλογή τους δείχνει ότι σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, είσαι εξωστρεφής και περιπετειώδης.
Aν προτιμάς το Λευκό: Το λευκό χρώμα προσθέτει μια νεανική και μοντέρνα νότα στο λουκ σου και η συχνή επιλογή του δείχνει ότι σου αρέσει να είσαι in fashion.
 Αν προτιμάς το Κόκκινο: Το κόκκινο είναι από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και η επιλογή του δείχνει πόσο κομψή και αβίαστα σικ είσαι.
Αν προτιμάς το Mαύρο: Το μαύρο είναι έντονο και επιβλητικό χρώμα και η επιλογή του δείχνει ότι είσαι σύνθετος και πολύπλευρος χαρακτήρας που αποπνέεις αυτοπεποίθηση στους άλλους.
Αν προτιμάς τα Nέον Xρώματα: Αυτά τα χρώματα είναι έντονα και «φωνάζουν» και η επιλογή τους δείχνει ότι σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, είσαι εξωστρεφής και περιπετειώδης.
Αν προτιμάς τις Mπλε αποχρώσεις
Η επιλογή του μπλε- και όλων των αποχρώσεών του- υποδηλώνει ότι είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος.
Αν προτιμάς τα nudes Η επιλογή των nude αποχρώσεων δείχνει ότι είσαι άνθρωπος που κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμάς να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με το μανικιούρ σου- ειδικά όταν χρειάζεται να το κάνεις μόνη σου καθώς αυτό το χρώμα κρύβει τις όποιες ατέλειες γίνονται κατά την εφαρμογή.
Αν προτιμάς τα Παστέλ
Η επιλογή των πιο παστέλ και ήρεμων αποχρώσεων δηλώνει πόσο ρομαντική και γλυκός άνθρωπος είσαι.
 Πηγή: www.cosmopolitan.com

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Cassandra Bazarov είπε... @ 28 Δεκεμβρίου 2016 - 2:29 μ.μ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, γρήγορα και αξιόπιστα.

Σύντομα το τέλος του 2016.

Να περάσουν το Νέο Έτος με στυλ, να πάρει δάνεια από ευρώ 2000-2500000 χαμηλό επιτόκιο 3% έως 5% σε 48 ώρες.

Προσφέρουμε:
προσωπικά δάνεια,
επιχειρηματικών δανείων,
ενυπόθηκα δάνεια,
δάνεια του έργου,
γεωργικά και χρηματοδότηση του έργου.
Μπορεί να επιτρέψει σε σας για να αντιμετωπίσει τα χρέη σας ή να πληρώσει τους λογαριασμούς πριν από το νέο έτος.
Επομένως, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση για να πάρετε μια γρήγορη και αξιόπιστη δανείου: cassandrabazarov@gmail.com

Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, μόλις λάβουμε το μήνυμά σας.
Θα σας δούμε σύντομα!

Δημοσίευση σχολίου