Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Αν προτιμάς το Kόκκινο: Το κόκκινο είναι από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και η επιλογή του δείχνει πόσο κομψή και αβίαστα σικ είσαι.
Αν προτιμάς το Mαύρο: Το μαύρο είναι έντονο και επιβλητικό χρώμα και η επιλογή του δείχνει ότι είσαι σύνθετος και πολύπλευρος χαρακτήρας που αποπνέεις αυτοπεποίθηση στους άλλους.
Aν προτιμάς τα νέον χρώματα: Αυτά τα χρώματα είναι έντονα και «φωνάζουν» και η επιλογή τους δείχνει ότι σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, είσαι εξωστρεφής και περιπετειώδης.
Aν προτιμάς το Λευκό: Το λευκό χρώμα προσθέτει μια νεανική και μοντέρνα νότα στο λουκ σου και η συχνή επιλογή του δείχνει ότι σου αρέσει να είσαι in fashion.
 Αν προτιμάς το Κόκκινο: Το κόκκινο είναι από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά χρώματα και η επιλογή του δείχνει πόσο κομψή και αβίαστα σικ είσαι.
Αν προτιμάς το Mαύρο: Το μαύρο είναι έντονο και επιβλητικό χρώμα και η επιλογή του δείχνει ότι είσαι σύνθετος και πολύπλευρος χαρακτήρας που αποπνέεις αυτοπεποίθηση στους άλλους.
Αν προτιμάς τα Nέον Xρώματα: Αυτά τα χρώματα είναι έντονα και «φωνάζουν» και η επιλογή τους δείχνει ότι σου αρέσει να τραβάς την προσοχή, είσαι εξωστρεφής και περιπετειώδης.
Αν προτιμάς τις Mπλε αποχρώσεις
Η επιλογή του μπλε- και όλων των αποχρώσεών του- υποδηλώνει ότι είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος.
Αν προτιμάς τα nudes Η επιλογή των nude αποχρώσεων δείχνει ότι είσαι άνθρωπος που κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμάς να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με το μανικιούρ σου- ειδικά όταν χρειάζεται να το κάνεις μόνη σου καθώς αυτό το χρώμα κρύβει τις όποιες ατέλειες γίνονται κατά την εφαρμογή.
Αν προτιμάς τα Παστέλ
Η επιλογή των πιο παστέλ και ήρεμων αποχρώσεων δηλώνει πόσο ρομαντική και γλυκός άνθρωπος είσαι.
 Πηγή: www.cosmopolitan.com

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Mar είπε... @ 18 Απριλίου 2019 στις 8:36 μ.μ.

Μια ανώνυμη τολμηρή και εντελώς; ανώνυμη δημοσκόπηση για τη σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων. Δηλώστε συμμετοχή και εσείς !

http://taairetika.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9-2/

Δημοσίευση σχολίου