Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Είστε η κουμπάρα και εννοείτε ότι θέλετε να κάνετε την διαφορά! Μπορείτε να απολαύσετε το προνόμιο που έχετε να ενώσετε με τις ευλογίες της εκκλησίας, ένα ζευγάρι. Με αυτή σας την κίνηση, δεν γίνεστε απλώς ο...
διαμεσολαβητής των νεόνυμφων με τον Θεό, αλλά και μια εν δυνάμει συγγενής. Όπως κι αν καταλήξει ο γάμος, εσείς θα έχετε δεσμούς με την καινούργια οικογένεια, που δεν μπορούν να παραγραφούν.
Είναι γνωστό το ρητό που λέει ο κουμπάρος κι η κουμπάρα δύο φορές την εβδομάδα. Μην δώσετε την παραμικρή αφορμή να το σκεφτεί κανείς στην τελετή. Το προκλητικό σας μπούστο ή το άνοιγμα στην φούστα σας, να μην οδηγεί στην υπερβολή. Η νύφη είναι πολύ ευαίσθητη την μέρα του γάμου της και αντιλαμβάνεται αμέσως την διάθεση των γυναικών που θέλουν να της κλέψουν την παράσταση.

Μην μπείτε και εσείς στην λάθος σκέψη να φορέσετε λευκό η εκρού φόρεμα. Δώστε σε όλους αυτό που περιμένουν από εσάς. Την εμφάνιση δηλαδή μιας ενδιαφέρουσας γυναίκας, που αισθάνεται αυτοπεποίθηση για τον ρόλο που έχει στην τελετή. Τότε θα σας προσέξουν και θα ρωτήσουν για εσάς.
Μην δείτε τον γάμο σαν την ευκαιρία που ψάχνατε για να φορέσετε εκείνο το φόρεμα υπερπαραγωγή που εδώ και καιρό είχατε στο μάτι. Ειδικά αν ο γάμος είναι χειμερινός και ορεινός με παραδοσιακά όργανα ή ρομαντικός και καλοκαιρινός σε νησί και εσείς καταφθάσετε ακροβατώντας πάνω σε ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα με την haute couture τουαλέτα των ονείρων σας. Θα μοιάζετε με στυλιστικό εφιάλτη!

Η αμήχανη στιγμή της αλλαγής στα στέφανα, πολλές φορές συνοδεύεται από ξεμάλλιασμα της νύφης και κεφαλοκλείδωμα του γαμπρού. Να είστε προετοιμασμένη για ήπιες και μαλακές κινήσεις.
Αχ αυτό το νυφικό φόρεμα! Η νύφη το απολαμβάνει. Επιτέλους κάνει τον γύρο στον χορό του Ησαία και αισθάνεται αιθέρια, σαν να πατάει πάνω στα σύννεφα. Μην την προσγειώσετε στην γη, πατώντας της το νυφικό!

Διατηρήστε απόσταση ασφαλείας από το ζευγάρι. Εκτός από κουμπάρα είστε και φίλη. Στηρίξτε τους με την διακριτική παρουσία σας και όχι με την ενοχλητική προσκόλληση σας επάνω τους. Θα το εκτιμήσουν και θα το χαρούν!


provagamou.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου