Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η κοτσίδα «Ζιγκ Ζαγκ» πρωταγωνιστησε στη πασαρέλα του Felipe Oliveira Baptista και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει από τα πιο αγαπημένα και εντυπωσιακά χτενίσματα του χειμώνα 2011/2012.Υπάρχει όμως ένα θεματάκι! Μόνο αν έχει μακριά μαλλιά μπορείς να το κάνεις!...
Όπως και να ‘χει αν πεθαίνεις να την κάνεις αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις τα λεφτά σου στο κομμωτήριο –με τη κρίση τώρα, πού καιρός για πολυτέλειες- θα σου δείξουμε πώς να την κάνεις μόνη σου βήμα-βήμα με τη βοήθεια της hairstylist Mάρα Καραχάλιου από τα κομμωτήρια MS.

Ο βασικός κανόνας είναι ότι δουλεύουμε τα μαλλιά προς τα κάτω .

Αυτά που θα χρειαστείς είναι:

Μία χτένα κρεπαρίσματος

Βούρτσα

Μερικές φουρκέτες

Λαστιχάκια στο χρώμα των μαλλιών σου

Λακ.1ο Βήμα: Πιάσε τούφες στην κορυφή του κεφαλιού σου, με πλάτος από τη μία μεριά του φρυδιού σου εκεί που κάνει το τόξο, μέχρι το σημείο του τόξου τού άλλου και με μήκος μέχρι εκεί που κάνει τη καμπύλη το κεφάλι στο πίσω μέρος και λίγο λίγο κρέπαρέ τα.2ο Βήμα: Χτένισέ τα προς τα πίσω, όσο πιο απαλά μπορείς ίσα να μην «πετάνε» οι τρίχες.3ο Βήμα: Πιάσε τις άκρες του κρεπαρισμένου μέρους, και στριφογύρισέτα ελαφρά προς τη μία μεριά του κεφαλιού, όπως στη φωτογραφία και στερέωσέ τα με φουρκέτα.4ο Βήμα: Πιάσε 2 τούφες αριστερά και δεξιά, από εκεί που ξεκινάει το κρεπαρισμένο μέρος μέχρι το σημείο πάνω από τα αυτιά, τράβηξέτα προς τα πίσω και δέσ’ τα, μ’ ένα λαστιχάκι.5ο Βήμα: Πιάσε άλλες 2 τούφες, από το σημείο πάνω από τα αυτιά, μέχρι λίγο πιο κάτω από το λοβό και πιάστα πίσω πάλι με λαστιχάκι.6ο Βήμα: Πιάσε τη τούφα από τη μία μεριά και κράτα τη λίγα εκατοστά πιο κάτω από τις ρίζες και πιάσε από την άλλη, την άλλη τουφα, φέρ’ την στην άλλη πλευρά και δέστες μαζί.7ο Βήμα: Πιάσε την άκρη από το τελαυταίο κοτσιδάκι που έπιασες και μάζεψέ το μαζί με μιά άλλη μικρή τούφα στην αντίθετη πλευρά από αυτή που έκανες πριν. Κάνε το ίδιο άλλες 2 φορές.8ο Βήμα: Πιάσε τις άκρες από τα δύο κοτσιδάκια που έφτιαξες και βούρτσισέ τα προς τα πάνω.9ο Βήμα: Φυσικά τελειώνουμε το χτένισμα με λακ. Μη ξεχνάτε να ψεκάζετε με απόσταση 15-20 εκατοστά από το κεφάλι.

koketa.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου