Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μια από τις σημαντικότερες στυλιστικές απορίες των γυναικών είναι «και τώρα τι παπούτσια βάζω;» Ο οίκος Valentino την προηγούμενη σεζόν,ήρθε πρώτος να μεγαλώσει την ποικιλία επιλογών παρουσιάζοντας ένα statement ζευγάρι παπούτσια που πήγαιναν κόντρα σε ότι είχε συνηθίσει το μάτι: μυτερές γόβες με τρουκς, σε γλυκούς, γήινους τόνους χάριζαν ένα..
θηλυκό στυλ με ροκ πινελιές. Σιγά σιγά οι μυτερές γόβες έγιναν θεσμός, κυριάρχησαν στις πασαρέλες και υιοθετήθηκαν από τους experts του street style.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της trendy γόβας
Καταρχάς οι νέες, μυτερές γόβες δε θυμίζουν τίποτα από τα κλασικά 12ποντα pumps. Δε μιλάμε δηλαδή για γόβα στιλέτο. Οι κανόνες λένε ότι το τακούνι είναι πιο χαμηλό, χοντρό και σοφιστικέ. Η μύτη δεν σκοτώνει κατσαρίδα στην γωνία αλλά είναι πιο μαζεμένη και σχηματίζει ένα όμορφο V.

Μεγάλο ρόλο παίζουν τα υλικά: για παράδειγμα μια σουέντ γόβα με ένα διακριτικό φιόγκο στο πλάι, προσδίδει αμέσως φινέτσα και κομψότητα.

Styling tip: Πως τις φοράμε με παντελόνια

Παίξτε με το χρώμαΑν είστε fan των έντονων χρωμάτων κινηθείτε στην ίδια παλέτα, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα ένταση. Προτιμείστε skinny παντελόνια και δώστε προσοχή στα μήκη.Το μπατζάκι πρέπει να καλύπτει τον αστράγαλο.Βραδινές εμφανίσειςΕιδικά τώρα τις γιορτές, πειραματιστείτε με πιο φανταχτερά υλικά όπως τα ρούχα με παγιέτες. Ένα παντελόνι στολισμένο με τις λαμπερές αυτές λεπτομέρειες παγιέτες, δένει άψογα με τις μυτερές γόβες από μαύρο σουέντ γιατί εξισορροπεί τη λάμψη προσδίδοντας κομψότητα.

jenny.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου