Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι υφασμάτινες πάνες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους στην βρεφική αγορά, καθώς είναι πολύ εύκολες στη χρήση, προστατεύουν το μωρό από ερεθισμούς, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικές σε σχέση με τις πάνες μιας χρήσης.Σκεφτείτε ότι κάθε μήνα ξοδεύετε κατά μέσο όρο 40- 60€ για πάνες μιας χρήσης, δηλαδή 480- 720€ το χρόνο για τουλάχιστον 2 χρόνια! Άρα στο σύνολο έχετε δώσει 960- 1440€ για πάνες μιας χρήσης.
Οι υφασμάτινες πάνες κοστίζουν πολύ λιγότερο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο δεύτερο παιδί. Εάν επιλέξετε τις one size τότε το κόστος μειώνεται ακόμα πιο πολύ. Έτσι για 20 πάνες θα δώσετε 400- 450€ συνολικά!
Ένας άλλος βασικός λόγος να επιλέξετε υφασμάτινες πάνες είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε πάνα μιας χρήσης χρειάζεται 500 χρόνια να αποσυντεθεί. Σκεφτείτε λοιπόν την τεράστια οικολογική καταστροφή του υπεδάφους μας σε καθημερινή βάση!
Όταν επιλέξετε υφασμάτινες πάνες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διαφέρουν στην απορροφητικότητα, την εξωτερική εμφάνιση και το υλικό κατασκευής τους. Επίσης υπάρχουν οι ενός μεγέθους και οι πάνες με διαφορετικά μεγέθη.
Εμείς θα αναφερθούμε στις one size Bumgenius και στις οργανικές one size Bumgenius.
Οι one size Bumgenius έρχονται με δυο απορροφητικά φύλλα από μικρο-ίνες για μέγιστη απορροφητικότητα. Το πρώτο φύλλο τοποθετείται μέσα στη θήκη όταν το μωρό είναι νεογέννητο μέχρι περίπου 2-3 μηνών ανάλογα με την ανάπτυξη του. Το δεύτερο φύλλο τοποθετείται μέσα στην θήκη για μεγαλύτερα μωρά. Η πάνα έχει κουμπώματα για να τη προσαρμόσετε στο μέγεθος ανάλογα με την ηλικία του μωρού.
Υπάρχουν κάποια μωρά που βρέχουν τη πάνα πιο συχνά, κυρίως τα αγόρια. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε κάποιο επιπλέον απορροφητικό φύλλο μέσα στη πάνα (όχι μέσα στη θήκη).
Τα φύλλα από fleece είναι ιδιαίτερα λεπτά, απαλά για το δέρμα του μωρού και μαζεύουν την υγρασία διατηρώντας το δέρμα του στεγνό.
Τα φύλλα από μικρο- ίνες είναι ιδιαίτερα απορροφητικά, δεν δημιουργούν ερεθισμούς και είναι ιδανικά για το βράδυ. Εάν το μωρό σας είναι αλλεργικό στον πολυεστέρα μη τα χρησιμοποιήσετε.
Υπάρχουν φύλλα από bamboo και βαμβάκι που είναι αρκετά απορροφητικά και κατάλληλα για την ημέρα και το βράδυ.
Τέλος, το βιοδιασπώμενο φύλλο μιας χρήσης είναι ιδανικό για να συγκρατεί τα περισσότερα κακά από τη πάνα. Το πετάτε στη λεκάνη κατευθείαν και βάζετε τη πάνα στον κάδο για πλύσιμο.
Κάθε πάνα χρησιμοποιείται μια φορά ακόμα και αν έχει βραχεί έστω και λίγο. Μπορείτε να πλύνετε τις πάνες στο πλυντήριο με οικολογικό απορρυπαντικό που δεν περιέχει ένζυμα, λευκαντικές ουσίες, αρώματα και έλαια. Ιδανικοί είναι οι βιολογικοί καρποί πλυσίματος Soap Nuts καθώς προστατεύουν και διατηρούν την απορροφητικότητα της πάνας.
Η one size organic Bumgenius πάνα περιέχει 2 ενσωματωμένες στρώσεις από οργανικό βαμβάκι. Έχει κουμπώματα για να ρυθμίσετε το μέγεθος της και για μεγαλύτερη απορροφητικότητα μπορείτε να τοποθετήσετε κάποιο από τα απορροφητικά φύλλα που αναφέραμε. Πλένεται με τον ίδιο τρόπος όπως και η one size Βumgenius.
Η υφασμάτινη πάνα Bumgenius one size πρώτη στη κατηγορία υφασμάτινων πανών των βραβείων Mother and Baby!

http://mybabycenter-jenny.blogspot.com/2009/12/bumgenius-one-size-mother-and-baby.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου