Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Γυρίσατε από τη δουλειά και δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε; Θέλετε ωστόσο να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες γεύσεις των έτοιμων φαγητών και να απολαύσετε λεπτή και φινετσάτη κουζίνα; Και επιπλέον θέλετε να ευχαριστηθείτε το φαγητό σας δίχως ενοχές, τρώγοντας μια λαχταριστή μακαρονάδα που δεν ξεπερνάει τις 400 θερμίδες; Δοκιμάστε τη συνταγή μας που είναι έτοιμη σε 10 λεπτά και θα τα έχετε όλα!
ΥΛΙΚΑ
250 γρ Πένες ή Πεταλούδες (Farfalle)
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 σκ σκόρδο λιωμένη
1 λεμόνι, το χυμό, και το ξύσμα της φλούδας
1 μάτσο βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές ελαιόλαδο
Πιπέρι-Αλάτι

Προαιρετικά:
(Κάπαρη καλά ξεπλυμένη)
(Λιαστές Τομάτες)
(Παρμεζάνα)
(Φρέσκο δενδρολίβανο)
(Ρόκα)

Βράζουμε το νερό στο βραστήρα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με αλάτι. Μόλις ξαναπάρει βράση ρίχνουμε τις πένες (ή τις πεταλούδες) και βράζουμε al dente. Όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά στραγγίζουμε τον τόνο, τον λιώνουμε με πιρούνι και ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Μην παραλείψετε τη φλούδα του λεμονιού γιατί δίνει πραγματικά ξεχωριστή γεύση. Αν δεν έχετε βασιλικό, δοκιμάστε ένα μίγμα από φρέσκο δενδρολίβανο και ρόκα. Ανακατεύουμε με τις καυτές πένες και σερβίρουμε. Παρμεζάνα δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο αν επιμένετε... ή Πεταλούδες (Farfalle)





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου