Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μια πρόταση για ένα διακριτικό πρωινό μακιγιάζ που θα σας προσφέρει μια φυσική όψη με υγιή εμφάνιση.
Η πρώτη σας κίνηση είναι να πλύνετε το πρόσωπο σας με ένα απαλό σαπούνι και με δροσερό νερό. Σκουπίστε το καλά και πάρτε το πρωινό σας, ώστε να του δώσετε χρόνο να στεγνώσει τελείως.
Ξεκινάτε με Natural Minerals Foundation No 70 της Max Factor. Θα την ξεχωρίσετε αμέσως καθώς μοιάζει με πούδρα και την απλώνετε με το δικό της επαγγελματικό πινέλο από 100% φυσική τρίχα, που είναι ενσωματωμένο μέσα σε κυλινδρικό δοχείο με διάτρητο πάτο ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ποσότητας που βάζετε. Μπορείτε να «χτίσετε» σταδιακά στρώσεις ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ με το πλάι του πινέλου θα την απλώσετε σε δύσκολα σημεία, όπως στο πλάι της μύτης, ή κοντά στις ρίζες των μαλλιών.




follow us


Χάρη στην ελαφριά της σύνθεση με μικρόκοκκους και μεταλλικά στοιχεία, αφήνει το δέρμα να αναπνέει, χαρίζοντας μια λεπτή στρώση λάμψης σε όλο το πρόσωπο.
Ένα ελαφρύ ροζ lipstick, όπως το Colour Collections No 610 και μάσκαρα Μasterpiece Μax στις πάνω βλεφαρίδες θα συμπληρώσουν το δροσερό look που μπορεί πολύ εύκολα να φρεσκαριστεί και μέσα στη μέρα, απλά περνώντας με το πινέλο ελάχιστη Foundation στο πρόσωπο σας.
Αν έχετε ένα απογευματινό ραντεβού, ανανεώστε την Natural Minerals Foundation δίνοντας έμφαση στα μήλα και στο μέτωπο και βάψτε με μάσκαρα πάνω και κάτω βλεφαρίδες!


http://www.epithimies.gr/article/moda-omorfia/makigiaz/proswpo-pou-astraftei-ugeia.aspx


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου