Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αν νομίζεις ότι η κατάλληλη εποχή για να κάψεις το λίπος είναι λίγο πριν την εμφάνιση σου στην πλαζ το καλοκαίρι, είσαι βαθιά νυχτωμένη. Γιατί αν δεν κάψουμε το λίπος από σήμερα κιόλας, πώς θα μπούμε στο ζεστό τζακούζι του ξενώνα με θέα το χιόνι που πέφτει απαλά; Παρακάτω θα βρεις τις πιο επιτυχημένα μυστικά διατροφής...
για να κάψεις το περιττό λίπος!
Η συνέχεια των σνακ:
11. Πατατάκια σόγιας: για το τσιμπολόγημα! Πώς θα σε βοηθήσουν: αν θέλεις να μασουλάς όλη την ώρα από κάτι, τότε τα τσιπς σόγιας είναι η λύση! Ένα σακουλάκι έχει περίπου 140 θερμίδες και 9 γραμμάρια πρωτεΐνες, δηλαδή περίπου 60 θερμίδες λιγότερες από τα υπόλοιπα πατατάκια!
12. Τυράκια: που θα σου δώσουν ενέργεια! Πώς θα σε βοηθήσουν: έχουν περίπου 88 θερμίδες το ένα και σε κρατάνε ζχορτάτη για περισσότερο! Ειδικά μαζί με κρακεράκι είναι το ιδανικό σνακ εφόσον θέλεις να κάψεις το λίπος και να ξεγελάσεις την πείνα σου!
13. Καρότα: για γεύση! Πώς θα σε βοηθήσουν: έχουν πολύ λίγες θερμίδες (περίπου 52 το ένα φλιτζάνι) ενώ είναι μια πολύ καλή πηγή για τις απαραίτητες ίνες. Αν σου αρέσει το τσιμπολόγημα, τα καρότα αποτελούν ιδανικό σνακ, που θα ξεγελάσει την πείνα σου, ενώ δε θα σε "φορτώσει" με περιττές θερμίδες.
Και στο βραδινο γεύμα, λέμε αντίο στο λίπος.
14. Γαρίδες: για γεύση! Πώς θα σε βοηθήσουν: είναι πεντανόστιμες ακόμη και αν τις τρως βραστές ή ψητές χωρίς να έχουν την ανάγκη από παχυντικές σάλτσες, ενώ σου δίνουν ενέργεια και έχουν λιγότερες θερμίδες από το κοτόπουλο!
15. Πίτσα: για νοστιμιά! Πώς θα σε βοηθήσει: δε θα στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις επειδή θέλεις να κάψεις το λίπος! Φτιάξε πίτσα με τα χεράκια σου χρησιμοποιώντας λάιτ υλικά όπως τυρί λάιτ και γαλοπούλα, ντομάτα, κρεμμύδι και ότι άλλο λαχανικό θέλεις. Θα γλύφεις τα δάχτυλα σου ενώ θα γλιτώνεις θερμίδες και κακά λιπαρά! Επίσης, η πίτσα σου προσφέρει πολλά θρεπτικά συστατικά λόγω των λαχανικών που θα περιέχει, ενώ εσύ δε θα στερείσαι το αγαπημένο σου φαγητό!
16. Βραστό κοτόπουλο: για να καεί το λίπος μια για πάντα! Πώς θα σε βοηθήσει: αντί για τηγανητό κοτόπουλο προτίμησε το βραστό. Πρώτα, φρόντισε να το μαγειρέψεις με διάφορα μπαχαρικά που θα του χαρίσουν νοστιμιά! Θα γλιτώσεις πολλές θερμίδες (περίπου 250) και αρκετό λίπος.
Και για επιδόρπιο, τι έχει το μενού της λιποδιάλυσης;
17. Γλυκιά πατάτα: σκέτη γλύκα χωρίς λιπαρά! Πώς θα σε βοηθήσει: μια μέτρια γλυκιά πατάτα έχει περίπου 115 θερμίδες, ενώ θα κρατήσει το σάκχορο στο αίμα σου, σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με την κανονική πατάτα.
18. Αποξηραμένα φρούτα: αντί για γλυκό! Πώς θα σε βοηθήσουν: με μηδενικά λίπη, τα αποξηραμένα φρούτα μπορεί να μη σε φορτώνουν με λίπος, αλλά πρόσεξε την ποσότητα γιατί οι θερμίδες που περιέχουν δεν αστειέύονται. Άρα καλό είναι να καταναλώνεις ¼ ενός φλιτζανιού!
19. Ψήσε το μήλο: και θα γλύφεις τα δάχτυλα σου! Πώς θα σε βοηθήσει: πλούσια σε φυτικές ίνες, τα μήλα κινούν τα "νήματα" για να κάψεις πιο γρήγορα λίπος. Ταυτόχρονα, παίρνεις πολλές βιταμίνες, απαραίτητες για τον οργανισμό σου. Εξάλλου, μην ξεχνάς το γνωστό: "ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό (και το λίπος) κάνει πέρα"!
20. Κατεψυγμένα φρούτα: για να καλύψεις την ανάγκη σου για ζάχαρη! Πώς θα σε βοηθήσει: βάλε τα αγαπημένα σου φρούτα στην κατάψυξη και όταν τα βγάλεις απόλαυσε τα με λίγο κακάο από επάνω! Το συγκεκριμένο επιδόρπιο σου δίνει την αίσθηση ότι τρως γλυκό, ενώ θα καταναλώσεις ελάχιστες θερμίδες, οι οποίες είναι όμως αρκετές για να τρέξεις το μεταβολισμό σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη
http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13309&subid=2&pubid=6573889




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου