Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Συνηθίζουμε να κατηγορούμε το άγχος για τα πάντα, ακόμη και για την εμφάνιση ή την υγεία των μαλλιών μας... Είναι πάντως γεγονός ότι σε περίοδο έντονου στρες ή στεναχώριας τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται.
Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε σε περίοδο πολύ έντονου στρες, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε πρόβλημα τριχόπτωσης. Πρόκειται, όμως...
για μία παροδική και αναστρέψιμη κατάσταση. Όταν καταπολεμήσετε το άγχος σας, τα μαλλιά σας θα σταματήσουν να πέφτουν. *Υπάρχει, επίσης, η άποψη ότι το στρες λεπταίνει την τρίχα. Όμως, υπεύθυνο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το άγχος, αλλά η κακή διατροφή και οι ορμονικές διαταραχές.
Επιλέξτε ένα σαμπουάν που προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής και κοντίσιονερ προστατεύει τις άκρες των μαλλιών. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τα μαλλιά σας ευκολοχτένιστα έτσι ώστε να αποφεύγεται το "σπάσιμο" της τρίχας.
Μην βιάζεστε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας αν έχετε απλώσει κοντίσιονερ. Αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά και ξεπλύνετε απαλά με χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιείστε 3-4 φορές την εβδομάδα μία ενυδατική μάσκα μαλλιών. Θα τονώσει τα μαλλιά σας, θα τους χαρίσει λάμψη και θα μειώσει την πτώση τους.


πηγή
http://woman.eportal.gr/v5/woman/omorfia/4506oz_200911244506.php3




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου