Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Στη σύγχρονη εποχή των κινητών τηλεφώνων και του ίντερνετ, η απιστία ανάμεσα στα ζευγάρια μπορεί να γίνει παιχνιδάκι. Παρόλο που ο σύντρόφός σου μπορεί να προσπαθήσει να κρύψει την απιστία του, υπάρχουν κάποια σημάδια που αφήνει και αποκαλύπτουν το μικρό ...
ή μεγάλο μυστικό του. Δώσε προσοχή στη λεπτομέρεις και μάθε αν σε απατάει.
1. Αγοράζει καινούργια ρούχα, αρώματα και εσώρουχα: από εκεί που έτρωγε και έπινε ότι έβρισκε μπορστά του σαν καλό γουρουνάκι, που άφηνε εσένα να διαλέξεις τα ρούχα και τα παπούτσια του και που δεν πρόσεχε καθόλου την εξωτερική του εμφάνιση, ξαφνικά αγοράζει εσώρουχα, γράφτηκε στο γυμναστήριο και κάνει κοιλιακούς για να μην μιλήσουμε για όλα τα νέα φρουφρου και αρώματα που βάζει επάνω του. Όλα αυτά δείχνουν πως θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των γυναικών ή κάποιας άλλης γυναίκας συγκεκριμένα.
2. Δεν τον ενδιαφέρει το σεξ (μαζί σου: από εκεί που το κάνατε κάθε μέρα, δεν τον ενδιαφέρει να κάνει έρωτα μαζί σου και όλο δηλώνει κουρασμένος. Σίγουρα κάποια άλλη εκπληρώνει τις ανάγκες του, ειδικά αν έχεις παρατηρήσει πως τις φορές που το κάνετε, όλο και κάποια νέα κίνηση κάνει. Πού την έμαθε αυτή τη νέα κίνηση, μήπως αναρωτήθηκες;
3. Εξαφανίζεται μέσα στη μέρα: από εκεί που σου έδινε αναφορά για το πού βρίσκεται και τι κάνει, τώρα όλο κάπου ξεχνά το κινητό του, όλο ξεφυτρώνουν γεύματα εργασίας και ακόμα χειρότερα επαγγελματικά ταξίδια.
4. Ανεξήγητα έξοδα: όχι μόνο έβγαλε καινούργια πιστωτική αλλά όλο του λείπυον χρήματα που δεν μπορεί να εξηγήσει πού ή πώς τα χάλασε.
5. Αλλαγή κωδικού: από εκεί που είχες πρόσβαση στο e-mail το κινητό και το σταθερό του, άλλαξε όλους τους κωδικούς πρόσβασης τάχα για λόγους ασφαλείας, χωρίς να σου δώσει τους καινούργιους. Όλο το ξεχνάει και φυσικά δεν προλαβαίνεις να σηκώσειε το κινητό του που χτυπάει 1. γιατί πάντα το προλαβαίνει και 2. γιατί στο απαγόρευσε επειδή δήθεν περιμένει ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα.
6. Άλλαξε η συμπεριφορά του απεναντί σου: από εκεί που σε είχε βασίλισσα, τώρα τον εκνευρίζει ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν κάνεις.Έτσι, δεν συγκρατείται και φροντίζει να σου λέει κατάμουτρα κάθε λάθος ή ατέλεια κάνεις και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
7. Το αλάνθαστο γυναικείο ένστικτο: όσο και να προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι, όσο κι αν προσέχει την κάθε λεπτομέρεια και δεν αφήνει ίχνη, εσύ το ξέρεις, βαθιά μέσα σου έχεις το αλάνθαστο γυνακείο προαίσθημα πως σε απατά. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί άδικο αλλά 99% το προαίσθημα αυτό θα βγει αληθινό!

πηγή
http://www.goddess.gr/index.php/%CE%A3%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/simadiaapistias.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου