Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η mod’s hair συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας PRET-A-PORTER KAI HAUTE COUTURE στο Παρίσι. Μεγάλα ονόματα σχεδιαστών όπως ο Junya Watanabe και η Chanel συνεργάστηκαν με τον Κamo, κομμωτή mod’s hair με έδρα την Ιαπωνία, στην παρουσίαση της collection τους χειμώνα 2010.
Chanel
Η παρουσίαση της κολεξιόν Chanel ήταν μια μαγευτική χορογραφία γύρω από γιγάντια μπουκάλια του μυθικού πλέον Chanel No5 η κολεξιόν υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel για το χειμώνα 2010 εκθιάζει τα μακριά μαλλιά...
ήταν στ’ αλήθεια μια υπέροχη, εμπνευσμένη δημιουργία από τον Ιάπωνα κομμωτή mod’s hair Kamo, που συνδύαζε τον όγκο με το μήκος. Ηighlight!τα extensions σε ανοιχτότερες αποχρώσεις που θύμιζαν κορδέλες από σατέν.
Watanabe
Γυναικείες φιγούρες που θύμιζαν γλυπτά, τα μοντέλα της επίδειξης του Junya Watanabe άφησαν έκθαμβους όλους τους θεατές. Ο όγκος των ρούχων έδινε νέα φόρμα στο σώμα, έδωσε την ευκαιρία στον Κamo, κομμωτή studio της mod’s hair που έκανε τα μαλλιά να δημιουργήσει σε απόλυτη αρμονία με τον σχεδιαστή. Τα μαλλιά με εντυπωσιακούς όγκους, δημιούργησαν μια νοητή προέκταση των σωμάτων-γλυπτών.
http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion5175.php






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου