Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ποιά γυναίκα δεν θέλει να αρέσει, να είναι όμορφη και περιποιημένη, ώστε να νιώθει πρώτα απ' όλα η ίδια καλά, μετά να αρέσει στον άντρα της...και τέλος να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Απαραίτητη προϋπόθεση εκτός από την καλή διάθεση για να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ σας, είναι τα κατάλληλα...

καλλυντικά καλής ποιότητας που θα φροντίζετε να διατηρείτε πάντα σε καλή κατάσταση!

Κάποια προϊόντα μένουν φρέσκα και ασφαλή περισσότερο από κάποια άλλα και αυτό εξαρτάται τόσο από τον τύπο του όσο και από τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε και το αποθηκεύετε. Εδώ θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκα και... ετοιμοπόλεμα!

Πρώτα απ' όλα προσπαθήστε να μη χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε το make up παρά μόνο αν αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης του προϊόντος και αφού πλύνετε τα χέρια σας.

Με τα δάχτυλά σας μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις αφού έχετε εφαρμόσει το make up με το ειδικό σφουγγαράκι, ενώ δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με το προϊόν στη συσκευασία του και να του μεταφέρουν διάφορους μικροοργανισμούς που θα το καταστήσουν ακατάλληλο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά από τη χρήση κάθε προϊόντος θα πρέπει να κλείνετε καλά τη συσκευασία του, ώστε να μην παίρνει αέρα και φως με αποτέλεσμα να ξεραίνεται, να αλλοιώνεται και γενικότερα να καταστρέφεται ακόμη και το χρώμα του προϊόντος.
Βλάπτει σοβαρά την «υγεία» τους!
Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ορισμένα καλλυντικά έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στη φύλαξή τους. Γι' αυτό προσέξτε.

Η ζέστη επηρεάζει σοβαρά τα καλλυντικά, καθώς και οι ακραίες αλλαγές της θερμοκρασίας. Το ιδανικότερο περιβάλλον φύλαξης είναι σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς πιο δροσερό.

Βασική προϋπόθεση είναι να διατηρείτε πεντακάθαρα τα σφουγγαράκια, βουρτσάκια και πινέλα που χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ.

Αν κάποιο προϊόν σας μυρίσει περίεργα ή έχει αλλάξει η υφή του και η όψη του, είναι καλύτερα να το πετάξετε γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο δερματολογικό πρόβλημα.

Τα ξηρά ή σε μορφή πούδρας καλλυντικά όπως η σκιά ματιών, διαρκούν περισσότερο από τα προϊόντα σε ρευστή μορφή όπως ένα υγρό make up.




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου