Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όλοι έχουμε βρεθεί στη δυσμενή θεσή που να έχουμε βαρεθεί το άλλο μας μισό, όμως κωλλυόμαστε να το απομακρύνουμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί περάσαμε πολλά μαζί, γιατί δεν μας αρέσει να πληγώνουμε τους άλλους, γιατί θέλουμε να μείνουμε φίλοι μετά τον χωρισμό γιατί γιατί γιατί γιατί!!! Παρακάτω λοιπόν σας δίνονται κάποιοι τρόποι να χωρίσετε χωρίς να το πείτε καν εσείς ! Kαλή τύχη...

*Είσαι τακτικός-ή? (για όσους μισούν την βρωμιά ιου) έγινε το πιό βρωμιάρικο πλάσμα στον κόσμο,πέτα τα ρούχα σου όπου να ναι άφησε το γάλα να ξυνίσει,μην βάλεις σκούπα αυτή τη εβδομάδα και άσε την σκόνη να κυριαρχήσει μέσα στο σπίτι και μαζί της οι κατσαρίδες και οι αράχνες υπό το άσμα «κατσαρίδες και αράχνες γλυκιά μου». Αφού αηδιάσει κυριολεκτικά θα σας ζητήσει να χωρίσετε .Συγχαρητήρια οι κατσαρίδες σε κάποιες πόλεις είναι φαγώσιμες,κλείστε τις σε βαζάκια και στείλτε τις στην Ασία.(θα τα οικονομήσεις κιόλας άντε βρε!)


*Ξέρεις πως σιχαίνεται τον γάμο(και εσύ το ίδιο αλλά δεν το κάνουμε θέμα) αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να το ρισκάρεις. Κάνε ένα άλμπουμ με το πώς θα είναι ο γάμος σας συνδύασε φωτογραφίες σε διάφορα προγράμματα και δείξτου πως θα είναι τα παιδιά σας.Γιατί ως γνωστόν θες 8. (2διδυμα αγόρι κορίτσι και 2 διδυμα και τα 2 κορίτσια.Και μετά 3 αγόρια και ένα κορίτσι. ) . Και ύστερα πές του για το πώς θα είναι η ζωή στο χωριό με την δική σας φάρμα και την δική σας αυλή και κήπο. Βασικό hint: τo να αρχίσετε να φωνάζετε την μητέρα του πεθερούλα μου :D

*Κατακρίνετε τον. Ότι και αν φορέσει πείτε του πως είναι απαίσιο! Ακόμα και άν ντύνεται όπως ο Karl Lagerfeld, οι άνδρες είναι τοσο κομπλεξικοί όσο και οι γυναίκες. Και φυσικά θα τον κατακρίνετε ότι και να κάνει σε πράξη γιατί τα κάνει όλα λάθος, ακόμα και σε θέμα λαμπας (που δεν ξέρετε την τύφλα σας) , πείτε του πώς την αλλάζει λάθος!

*Κανένας δεν θα ήθελε μια γυναίκα που μιλάει σαν τον μπάμπη τον νταλικέρη (well μερικοί τις θέλουν αλλά είναι σαδομαζοχιστες). Ο δικός σας, σας συνήθισε με το μωρό μου το αρκουδάκι μου, το τυραμισσού μου το… το…το…τοοο. Από δω και πέρα θα αρχίσετε να τον φωνάζετε όπως ο φίλος του ο παντέλας! Ελα ρε φίλε(το ελαφρύ) όλα καλά? Πωωωω πεινάω σαν πούστης σήμερα… Στα α….α μου(ακόμα και άν δεν έχετε) . Μαλάκα(αν και υπάρχει περίπτωση μπάτσας σ’ αυτο so δεν σας το συνιστω). Κ.λπ. Κ.λπ

*Είναι περήφανος για τα…. «Προσόντα» του και η προσβολή τους είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει από μια γυναίκα. Πείτε του πως είναι απαίσιος στο σεξ. Βρείτε τρόπους να τον κάνετε να νιώσει άσχημα, για το πώς το κάνει, που το κάνει κλπ. Κλπ. Μετά από πολλές φορές αποτυχίας θα σας αφήσει(άσχετα που έκανε οτιδήποτε για να σας ικανοποιήσει,οπότε διπλά κερδισμένη) για να γίνει μοναχός η gay. Μετα προσπαθήστε να τον αποτρέψετε από το να γίνει Gay .(γιατί δεν μας φτάνουν όσοι είχαμε???θέλουμε και άλλους?) Εκτός και άν θέλετε να γίνει η κολλήτη σας! It works both ways . :)

*Είναι μαμάκιας. Το ξέρατε καιρό, σας την έσπαγε μεν, καιρός λοιπόν δε να το χρησιμοποιήσετε σαν όπλο απέναντι του. Κάντε ότιδηποτε για να προσβάλλετε την πολυαγαπημένη του μανουλίτσα την οποία αντιπαθείτε ταμάλα γιατί δεν τον άφηνε σε ησυχία όπου και αν πηγαίνατε. Ότι και να κάνατε ξεφύτρωνε σα το ζιζάνιο και εσάς σας πιάνανε τα ζιζάνια. Όχι στο κινητό , όχι να σας στήσει για καφέ , όχι την μέρα που ήσασταν άρρωστη η μαμά του είχε τρυπήσει το δάχτυλο της από περιοδικό! Βρείτε λοιπόν τρόπους να την προσβάλλετε και να προσπαθήσετε να την ρίξετε στα μάτια του λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν ας πούμε ότι είναι τρελή και ότι νομίζει πως είναι η mary poppins και ότι πετάει με την ομπρέλα της. Θα σας περάσει σίγουρα για τρελή και μάλιστα έτσι θα σας αποκαλέσει κιόλας (και βέβαια θα απαντήσετε η μάνα σου είναι τρελή!) και μετά θα ακουστεί ο χαρούμενος στα αυτιά σας γδούπος της πόρτας. ΓΔΟΥΠ!!!

Κακοί αλλά αποτελεσματικοί τρόποι να χωρίσετε κάποιον είναι:
*να τον κερατώσετε με τον καλύτερο του φίλο.
*να την πέσετε στον καλύτερο του φίλο.
*να τον κερατώσετε με κάποιον άλλο και να το μάθει.( στείλτε οι ίδιες φώτο από ανώνυμο αποστολέα κάτω από την πόρτα του)
*εξομολογήστε του τον «θαυμασμό» σας πρός το «γυναικείο φύλο»
* βάψτε τα μαλλιά σας πράσινα και δείξτε τα του με υπερηφάνια και πείτε του πώς αυτό είναι το νέο σας look και πάει και με την αγαπημένη σας ομάδα. (γιατί αυτός είναι και πορωμένος ολυμπιακός πανάθεμα τον!)

http://christyandthecity.blogspot.com/2009/10/10.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου