Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ξεχάστε τα σαράντα! Για πάντα νέα με ρόδι. Το φρούτο που παγώνει τον χρόνο!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη φύση! Κάθε καρπός κρύβει έναν συμβολισμό. Το ρόδι, κρύβει μέσα του πανίσχυρες κόκκινες χάντρες υγείας μακροζωίας...
και ομορφιάς. Είναι ένας καρπός, που χρειάζεται να ψάξεις για να τον βρεις. Να σκαλίσεις για να τον εξάγεις. Και τελικά να τον αποκτήσεις. Αυτός ο ανεκτίμητος θησαυρός, σε ανταμείβει αμέσως! Δεν υπάρχει έρευνα που να μην αποθεώνει το ρόδι!
Η μάχη ενάντια στον χρόνο με όπλο το ρόδι, είναι σίγουρη και θα βρει νικητή μόνο εσάς!

-Το ρόδι στην καταπολέμηση της ακμής.

Το ισορροπημένο δέρμα δεν έχει ακμή αλλά είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από αυτή από την εφηβεία έως και τα σαράντα τους λόγο ορμονικών αλλαγών. Το ρόδι φαίνεται σύμφωνα με έρευνες, ιδαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμησή της. Αλλά και η ξηροδερμία θέλει το ρόδι της. Αποδεικνύεται ιδαίτερα αποτελεσματική η χρήση του σε περιοχές όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Ο χυμός του ροδιού χρησιμοποιείται επίσης στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων αλλά και του ιού του έρπητα. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ευεργετικές τους ιδιότητες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε περιπτώσεις ψωρίασης κι εκζεμάτων

-Σπιτικές αλχημίες....
Πως θα εξαφανίσετε τις κηλίδες του δέρματος μειώνοντας παράλληλα και τις ρυτίδες;

Είναι πολύ απλό. Θα αναμίξετε χυμό ροδιού με ίση ποσότητα ελαιολάδου (π.χ.1 κουταλάκι του γλυκού χυμό από ρόδι με 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο) και θα το απλώσετε στις περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα. Με συστηματική χρήση, θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο ενώ οι δερματικές κηλίδες θα εξαφανιστούν! Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η περιεκτικότητα του χυµού του ροδιού σε αντιοξειδωτικά, είναι τρεις φορές υψηλότερη από το πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί! Μάλιστα, ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικος. Βιταμίνες A,C,E, σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες, υδατάνθρακες αλλά και αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως τανίνες, πολυφαινόλες , ανθοκυανίνες και τόσα ακόμα πολύτιμα συστατικά, κατατάσσουν το ρόδι στις σούπερ τροφές αλλά και στα σούπερ καλλυντικά!

-Απολέπιση προσώπου και σώματος

Αναμείξτε σε ένα μπολ μισό φλιτζάνι σπόρους ροδιού και μισό φλιτζάνι ζάχαρη. Διαλύστε τα όσο μπορείτε με ένα κουτάλι. Προσθέστε 2 κουταλάκια έλαιο αβοκάντο ή κνήκου και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας κι ανακατέψτε.

-Λάµψη

Αναµείξτε 2 κουταλάκια του γλυκού σπόρους από ρόδι µε 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά της σούπας χυµό ρόδι. Απλώστε τη µάσκα στο πρόσωπο, αφήστε για 5 λεπτά και ξεπλύνετε µε δροσερό νερό. Εναλλακτικά αναµείξτε µισό ρόδι µε 2 κουταλάκια του γλυκού αµυγδαλέλαιο και µισή κουταλιά της σούπας µέλι. Αφήστε για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου