Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Συνήθως στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές: Όπως θα σε συμβουλεύουν και οι κολλητές σου, θα έρθει απροσδόκητα εκεί που δεν το...
περιμένεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν κλειστείς στο σπίτι, αν είσαι διαρκώς απεριποίητη και όταν βγαίνεις δεν μιλάς σε κανέναν, θα γνωρίσεις ξαφνικά το επόμενο αγόρι σου.

Υπάρχουν 5 τρόποι με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τον μεγάλο έρωτα, έτσι ώστε όταν τον γνωρίσεις να είσαι έτοιμη!
1. Μείνε στο έδαφος: Δηλαδή μην έχεις υψηλές προσδοκίες και μην ονειρεύεσαι τον ιδανικό άντρα. Ακόμα κι αν είσαι ρομαντική και ονειροπόλα, κατά βάθος ξέρεις ότι δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, ούτε ιδανικές σχέσεις. Ο έρωτας και η χημεία είναι αυτά που θα σας κάνουν τέλειο ζευγάρι.
2. Εάν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μίλα του! Πολλές φορές οι γυναίκες περιμένουμε τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση, όμως θα πρέπει να δει κι εκείνος ότι ενδιαφέρεσαι για να σε πλησιάσει. Δεν χρειάζεται να γίνεις εσύ ο κυνηγός, αλλά μπορείς να επικοινωνείς μαζί του σε φιλικό επίπεδο μέχρι να σου ζητήσει να βγείτε ένα ραντεβού.
3. Να είσαι κυρία! Δεν χρειάζεται να το παίξεις εύκολη (όπως λέμε), δεν χρειάζεται να το παίξεις δύσκολη, ούτε απρόσιτη. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθείς να φέρεσαι όσο πιο ευγενικά και διακριτικά μπορείς.
4. Να είσαι δημιουργική. Αγόρια δεν θα γνωρίσεις μόνο στο μπαρ, αλλά και στο γυμναστήριο, στο βιβλιοπωλείο ή ακόμα και στο Facebook!
5. Να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Να πηγαίνεις γυμναστήριο και να φοράς όμορφα ρούχα. Αν αισθάνεσαι εσύ γοητευτική θα το βγάζεις και στους άλλους!
 http://www.thestival.gr/lifestyle/gynaika/item/167904-eisai-single-5-tropoi-gia-na-breis-agori-tora

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου