Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το χτένισμα των μαλλιών σας μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά , όταν πρόκειται για την ομορφιά και το στυλ.
Δυστυχώς , ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλετε να περνάτε πολύ χρόνο στο χτένισμα των μαλλιών σας. Για αυτό ευδοκιμούν χτενίσματα γρήγορα  , εύκολα και όμορφα.

1. Πιασμένα ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά:  Το ατημέλητο πιάσιμο έχει φοβερή δημοτικότητα στην μόδα ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Η δημιουργία αυτού του τύπου κότσου δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη , το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές φουρκέτες , ένα λαστιχάκι μαλλιών και λίγο αφρό κρατήματος μαλλιών . Εφαρμόστε τον αφρό στα  μαλλιά , ενώ τσαλακώστε τα για πιο ατημέλητη εμφάνιση .

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας , συγκεντρώστε τα μαλλιά σας πίσω σε μία χαμηλή αλογοουρά και ασφαλίστε τα με λαστιχάκι μαλλιών. Πάρτε τούφες από την αλογουρά και βάλτε τες με τσιμπιδάκι σε τυχαία μέρη γύρω από την χαμηλή αλογοουρά.

2. Χτένισμα με αλογοουρά. : Το πιο εύκολο είναι να δημιουργήσετε  ένα χτένισμα με αλογοουρά . Καλύτερα όμως για μία πιο τωρινή εμφάνιση να κάνετε χαμηλή αλογοουρά για πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Πάρτε όμως μία τούφα από την ουρά σας και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι σας . Ασφαλίστε το με ένα ή δύο τσιμπιδάκια. Εμένα μου αρέσουν και αυτά :
τα μεταλλικά αξεσουάρ για την  αλογοουρά .

3. Μισά επάνω , μισά κάτω: Αυτό το χτένισμα είναι πολύ δημοφιλές και δίνει και μία ρομαντική και σικ εμφάνιση. Πρώτα ξύστε με μία χτένα με ουρίτσα την κορυφή από τα μαλλιά σας για να δώσετε όγκο. Μετά ψεκάστε τα με λάκ.

Έπειτα σύρετε τις μπροστινές τούφες και ασφαλίστε τες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με λίγα τσιμπιδάκια. Μπορείτε να διακοσμήσετε το πίσω μέρος με αξεσουαρ για τα μαλλιά.

Δώστε προσοχή στο χτένισμα των μαλλιών σας , γιατί  έχουν τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώσουν εντελώς την εμφάνισή σας, ενισχύοντας τη φυσική ομορφιά και το στυλ σας .

bronzerblush.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου