Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η επιδερμίδα των χειλιών χρειάζεται περιποίηση όλους τους μήνες του χρόνου, κάτι που πολλές φορές το ξεχνάμε αν και είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου. Παρατηρούμε συχνά ότι τα χείλη μας σκάνε και ξεφλουδίζουν
πολύ εύκολα και χάνουν την απαλότητα...
και την λάμψη τους λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και από πολλές άλλες αιτίες όπως έλλειψη επαρκούς ενυδάτωσης και έλλειψη βιταμινών από την διατροφή μας.



Μετά τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας πρωί και βράδυ κάντε ένα απαλό μασάζ στα χείλη με ένα ελαφρύ απολεπιστικό προϊόν το οποίο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και μόνες σας αναμειγνύοντας ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μισό κουταλάκι κρυσταλλική ζάχαρη . Στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά με χλιαρό νερό, πάρτε μια μικρή πετσέτα, βρέξτε τη με ζεστό νερό, στύψτε τη καλά και τρίψτε με αυτή απαλά τα χείλη σας για μερικά δευτερόλεπτα. Έπειτα απλώστε μια ενυδατική κρέμα. Τα χείλη σας θα γίνουν απαλά και θα δείχνουν φανερά ενυδατωμένα.
Προσέξτε τα κραγιόν που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να μην τα ξηραίνουν και να περιέχουν ενυδατικά συστατικά ώστε να περιποιούνται και να τα ενυδατώνουν κάθε φορά που το απλώνετε για να δώσετε χρώμα στα χείλη σας.
Πίνετε πολύ μεταλλικό νερό, δύο λίτρα την ημέρα γιατί ως γνωστόν η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα, ιδιαίτερα αν παρουσιάζετε ξηρότητα και σε άλλες περιοχές του σώματός σας, δείγμα αφυδάτωσης του οργανισμού.
Εμπλουτίστε την διατροφή σας καθημερινά με άφθονα φρούτα και λαχανικά τα οποία θα σας δώσουν τις απαραίτητες βιταμίνες για ένα τέλειο δέρμα.
Το σωστό μακιγιάζ για όμορφα και σαρκώδη χείλη

1.
Απλώστε στα χείλη μια καλή ενυδατική κρέμα
2.
Από πάνω απλώστε ένα ελαφρύ στρώμα μέικ απ
3.
Ταμπονάρετε την περιοχή με μια πούδρα
4.
Με ένα μαλακό μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σας σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών. Εάν τα χείλη σας είναι λεπτά , για να φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη, περάστε το μολύβι ένα χιλιοστό πιο πάνω από το πραγματικό σας περίγραμμα με μεγάλη προσοχή ακολουθώντας το σχήμα των χειλιών σας
5.
Απλώστε το κραγιόν με ένα λεπτό πινέλο και γεμίστε το εσωτερικό των χειλιών
6.
Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και φιλήστε το ώστε να αφαιρεθεί το πλεονάζον χρώμα
7. Τέλος απλώστε ένα διάφανο λιπ γκλος για έξτρα λάμψη και όγκο

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου