Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι αποτριχωτικές μηχανές είναι μια ακόμη... οδυνηρή λύση που όμως είναι πολύ καλή και κρατάει μέχρι και ένα μήνα. Αν δεν θέλεις να κυκλοφορείς με ένα ξυραφάκι στο χέρι και θέλεις η αποτρίχωση σου να κρατήσει τότε δεν έχεις παρά να ενδώσεις στην λύση της αποτριχωτικής μηχανής που...
μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω από το αναλογικό ξυραφάκι όμως αφαιρεί την τρίχα από το βάθος και εξασφαλίζει αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ περισσότερo!

Το ξυράφι παραδέξου το είναι ο καλύτερος σου φίλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Το ξυράφι είναι μια οικονομική και γρήγορη λύση και σίγουρα το έχεις χρησιμοποιήσει αφού είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι η πιο οικονομική και βολική λύση.

Αν δε σε πειράζει το ότι οι τριχούλες θα πεταχτούν πάλι σε 3-4 μέρες τότε έχει πάντα μαζί σου το ξυραφάκι σου!

Αντί για τα συμβατικά ξυραφάκια προτίμησε εκείνα με κλίση και ανταλλακτικά λεπίδων που είναι ακόμη πιο σούπερ!

Αποτριχωτικό λέιζερ: το λέιζερ είναι η ιδανική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια αφού θα ξεχάσεις πώς είναι οι τρίχες! Το λέιζερ είναι ένα μηχάνημα που με το φως που παράγει καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα του χωρίς επιπτώσεις.

Έχε κατά νου ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί αφού η μέση επίσκεψη μπορεί να κοστίζει από 30 έως 80 με 100 ευρώ ενώ ανάλογα με την τρίχα θα πρέπει να μάθεις πόσες επισκέψεις θα χρειαστείς για να απαλλαγείς μια για πάντα από τις ανεπιθύμητες τριχούλες!

Η κρέμα της αποτρίχωσης είναι μια πολύ εύκολη λύση αφού ούτε ραντεβού στην αισθητικό απαιτεί ούτε να δώσεις και ένα εκατομμύριο για αποτρίχωση.

Μια εύκολη λύση αρκεί η τρίχα σου να μην είναι πολύ σκληρή και αρκεί να μπορείς να κουμπαντάρεις καλύτερα την σπάτουλα και να απαλλαγείς μια και καλή από τις ανπιθύμητες τριχούλες!


beautyfairysbyathina.blogspot.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου