Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να κρύβει χρόνια, ενώ κάποια λάθη κάνουν τη γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη. Πολύ πούδρα ή μέικ-απ:Η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμούλες του προσώπου και τις κάνει να φαίνονται. Μπορείτε να πείτε ότι έχετε πετύχει το μακιγιάζ σας όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ...ταιριάζει απόλυτα στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας και να μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ σας να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας που είναι το μυστικό για δέρμα που δείχνει και είναι πάντα νέο και λαμπερό!
Αν πάλι λατρεύετε το μέικ-απ δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε το παρακάτω μυστικό: αφού απλώσετε το μέικ-απ σας με πινέλο, «περάστε» με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο το πρόσωπο για να εξαφανίσετε όσο προϊόν έχει “κολλήσει” στις γραμμές του προσώπου σας.
Πολύ σκούρο κραγιόν: Τα σκούρα χείλη σίγουρα είναι στη μόδα αλλά το θέμα είναι μήπως τελικά σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη; Καθώς περνούν τα χρόνια οι φυσικές γραμμούλες των χειλιών αρχίζουν και χάνουν σιγά-σιγά τον αρχικό τους ρόλο: το να οριοθετούν τα χείλη σας και να τους δίνουν σχήμα και σίγουρα όταν το κραγιόν “ξεφεύγει” από το φυσικό σχήμα των χειλιών, το αποτέλεσμα σας προσθέτει χρόνια.
Τιπ: Για τέλειο αποτέλεσμα, επενδύστε στο μολύβι χειλιών για να δώσετε πιο ξεκάθαρο σχήμα στα χείλη σου και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν σας.
Φρύδια μαδημένα και κακοβαμμένα: Δεν είναι μυστικό ότι τα φρύδια αλλάζουν καθοριστικά όλο το πρόσωπο. Άρα πρέπει να ξέρετε πώς θα κάνεις ένα μαδημένο φρύδι να δείχνει γεμάτο, πάντα με τη σωστή απόχρωση.
Είτε προτιμήσετε σκιά για τα φρύδια, είτε μολύβι φροντίστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο γιατί πολύ απλά τότε μόνο σας μεγαλώνει!
Πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες: Μπορεί να έχετε δει τις τελευταίες τάσεις αλλά και τα μοντέλα στις πασαρέλες που είναι γεμάτες στη μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες, όμως η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σας μεγαλώνει.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου