Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αν δεν θέλεις να «κυνηγάς» κάθε σεζόν τα νέα trends στα παπούτσια, μπορείς να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα in fashion.
Πως θα το κάνεις αυτό; Αγόρασε 6 βασικά κομμάτια, που θα μπορείς να φοράς με κάθε ντύσιμο και σε κάθε περίσταση.
Ανεξάρτητα από την μόδα και τις τάσεις της, αυτοί είναι οι απαραίτητοι τύποι παπουτσιών, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!
NUDE ΓΟΒΕΣ
Είναι γεγονός, καμία γυναίκα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τακούνια. Παραδέξου το κι εσύ, ισορροπώντας πάνω τους, βρίσκεσαι μόνιμα στον πλανήτη happy.  Ένα απαραίτητο ζευγάρι γόβες, είναι οι nude που ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ντυσίματα, ανεξάρτητου στυλ.  Επίσης είναι ο ιδανικός συνδυασμός με φλούο φορέματα, που συνήθως σε δυσκολεύουν να τα ταιριάξεις, ακριβώς επειδή είναι ήδη πολύ φανταχτερά.

nude shoes


black shoes
ΜΑΥΡΕΣ ΓΟΒΕΣ
Άλλο ένα ζευγάρι γόβες που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου, είναι οι ψηλοτάκουνες μαύρες. Ματ, γυαλιστερές, πολύ ψηλές ή με midi τακούνι, θα συνδυαστούν άψογα με όλα σου τα ντυσίματα και θα σε βγάλουν από το κλασικό αδιέξοδο του «τι φοράμε σήμερα». Επίλεξε ένα all time classic σχέδιο που να ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό σου στυλ και θα είσαι πάντα μέσα στην μόδα!

peep toe shoes
PEEP TOE ΓΟΒΕΣ
Είναι σέξι, κομψές και πλέον απαραίτητες. Κι αυτό γιατί οι peep toe γόβες φοριούνται όλες τις εποχές και συνδυάζονται άψογα με πολλά στυλ και ντυσίματα. Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις πρώτες συννεφιασμένες ημέρες του Οκτώβρη αλλά και τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες του Μαΐου. Πειραματίσου με διάφορα σχέδια και χρώματα, τολμώντας ακόμη να φορέσεις peep toe σε φλούο χρώματα!
μπαλαρινες1
ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ
Οι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για σένα που είσαι δραστήρια και κάνεις ατελείωτους περίπατους. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί στο shopping μέχρι αργά το βράδυ, στην έξοδο. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα κλασικό ζευγάρι- κατά προτίμηση στις μονόχρωμες- και να αγοράσεις πολλές αγγράφες, τις οποίες θα εναλλάσσεις ανάλογα με το ντύσιμό σου.

σανδαλια
ΙΣΙΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ
Όποιο και αν είναι το στυλ σου, ένα ζευγάρι ίσια σανδάλια είναι ιδανικά για το summer look , ειδικά αν σου αρέσει να πηγαίνεις από την παραλία στο πάρτυ και πάει λέγοντας. Μια καλή επιλογή είναι τα κλασικά, δερμάτινα αρχαιοελληνικά σανδάλια που είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά, αέρινα ντυσίματα.

αθλητικα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Επειδή οι φόρμες σου δεν συνδυάζονται με τους παραπάνω τύπους παπουτσιών, πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις και ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια. Μην ανησυχείς, ακόμη και αν δεν ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ, θα κάνουν την απόσβεσή τους τις πρωινές ώρες που θα τις φορέσεις με το ανάλαφρο, σπορ ντύσιμό σου.


govastileto

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου