Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Αύξηση της τριχοφυΐας: Οι σοβαρά λιποβαρείς γυναίκες συχνά έχουν παραπάνω τριχοφυΐα απ’ το κανονικό. Δηλαδή ενώ τα μαλλιά τους μπορεί να γκριζάρουν ή να πέφτουν από την αδυναμία, από την άλλη μπορεί να φυτρώσει στο δέρμα τους ένα λεπτό στρώμα από...
χνούδι σε μια προσπάθεια του σώματος να ζεσταθεί.
Επίσης, η έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων οδηγεί σε σπάσιμο των νυχιών και στην εμφανή εξασθένισή τους. Κιτρινισμένα δόντια: Η ανορεξία είναι εύκολο να εντοπιστεί από την κατάσταση των δοντιών.
Οι άνθρωποι που κάνουν συχνά εμετό έχουν κιτρινισμένα δόντια που συχνά σπάνε καθώς τα όξινα υγρά του στομαχιού καταστρέφουν το σμάλτο.
 Επίσης οι βουλιμικοί που προκαλούν εμετό στον εαυτό τους χρησιμοποιούν συνήθως πάντα δυο συγκεκριμένα δάχτυλα, τα οποία και δαγκώνουν. Αναζητήστε σημάδια στα δάχτυλά τους και εξετάστε τα μάτια τους, καθώς τα αγγεία σπάνε από την πίεση με αποτέλεσμα τα μάτια παροδικά να κοκκινίζουν.
Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Οι άνθρωποι με διατροφικές διαταραχές έχουν συνήθως χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυταπατώνται σε σχέση με την εξωτερική τους εμφάνιση. Επίσης έχουν εμμονή με τη γυμναστική και γυμνάζονται συνεχώς χωρίς να τρώνε τίποτα.
 Ντύνονται πολύ ακόμη και το καλοκαίρι για να κρύψουν τα λιπόσαρκα κορμιά τους, ενώ έχουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης.
Έλλειψη περιόδου: Όταν οι γυναίκες μειώσουν τόσο πολύ τις θερμίδες που προσλαμβάνουν τότε η περίοδός τους διακόπτεται.
queen.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου