Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όπως θα έχετε διαπιστώσει ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά μόδας ή κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, το πράσινο είναι το χρώμα του καλοκαιριού! Όλες οι αποχρώσεις του από το παστέλ της μέντας και το τιρκουάζ, ως το έντονο σμαραγδί και τα neon είναι ό,τι πιο hot για αυτή τη σεζόν. Εάν πρόκειται να...
βγείτε για ψώνια μην ξεχάσετε να αγοράσετε ένα κομμάτι στην αγαπημένη σας απόχρωση καθώς σίγουρα χρειάζεστε κάτι πράσινο στη ντουλάπα σας.
Σας παρουσιάζουμε τις δύο πιο trendy αποχρώσεις του.
Το πράσινο της μέντας.
Τα pastel χρώματα όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, ανάμεσα σε αυτά και το πράσινο της μέντας.
Σίγουρα θα λατρέψετε ένα skinny παντελόνι στη συγκεκριμένη απόχρωση.
Εκτός από τους συνδυασμούς με pastel χρώματα, μία ασφαλής αλλά και κομψή επιλογή είναι το μπεζ και το λευκό. Εάν όμως είσαστε πιο τολμηρή φορέστε το με navy blue, κίτρινο και κοραλί.
Το σμαραγδί.
Επίσης πρόκειται για ένα από τα πιο trendy χρώματα, το οποίο σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα σμαραγδί αέρινο φόρεμα, το οποίο θα σας χαρίσει τις πιο στυλάτες εμφανίσεις του καλοκαιριού.
Αποφύγετε να το συνδυάζετε με μαύρο ή άσπρο και προτιμήστε το καφέ, το χρυσό και τις nude αποχρώσεις. Εάν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό προτιμήστε το κίτρινο και το κόκκινο και φυσικά μπορείτε να πειραματιστείτε με animal και floral prints.


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου