Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Χιλιάδες μοντέλα επώνυμων παπουτσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Κάνε τις αγορές σου τώρα online! Η διακόσμηση ενός γάμου, τόσο της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης, μπορεί να κοστίσει από λίγα ευρώ μέχρι...
πολλά! Το τελικό κόστος εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και το στυλ που θέλεις να δώσεις στο γάμο σου.

Διακόσμηση DIY!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που προτιμούν να μην ξοδέψουν χρήματα για τη διακόσμηση του γάμου τους, αποφασίζοντας να αναλάβουν οι ίδιοι την επιμέλεια των διακοσμητικών. Μες λίγα χρήματα μπορείς κι εσύ να αγοράσεις τα λουλούδια ή τα φυτά που σου αρέσουν, μερικές κορδέλες και τούλι και να γίνεις δημιουργική διακοσμώντας μόνη σου, με τον καλό σου ή ακόμα και με τις φίλες σου την αίθουσα της δεξίωσης!

Ο χώρος της δεξίωσης
Το πόσα χρήματα θα ξοδέψεις για τη διακόσμηση εξαρτάται αρκετά από τον χώρο της δεξίωσης. Καταρχήν εάν είναι μικρός θα χρειαστούν πολύ λιγότερα διακοσμητικά στοιχεία ενώ εάν είναι μια μεγάλη αίθουσα ξενοδοχεία η διακόσμηση δεν θα είναι και τόσο οικονομική. Επίσης εάν η αίθουσα που κλείσεις διαθέτει από μόνη της μια ομορφιά (π.χ. έχει πολυελαίους, χαλιά, καθρέφτες κλπ.) τότε δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλές προσθήκες στον χώρο. Το ίδιο ισχύει και με τους εξωτερικούς χώρους που διαθέτουν μια φυσική ομορφιά λόγω του γκαζόν και των φυτών!
Διακοσμητικά αντικείμενα
Η ποικιλία είναι μεγάλη άρα και οι τιμές. Τα λουλούδια κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι τα κεριά, τα καλάθια με φρούτα ή τα κοχύλια και τα διακοσμητικά φωτάκια. Η τελική επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων άρα και του κόστους είναι αποκλειστικά δική σου!

weddingplan.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου