Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μπορεί στην πόλη να περνάτε τέλεια μαζί, στις διακοπές όμως τα πράγματα αλλάζουν…

Αγαπάς την κολλητή σου. Για χάρη της να γίνεσαι θυσία. Είναι ο πρώτος... άνθρωπος που μιλάς το πρωί στο τηλέφωνο και ο τελευταίος πριν πέσεις για ύπνο. Χαίρεσαι να πηγαίνεις βόλτες μαζί της, ανακαλύπτετε παρέα τα καλύτερα spots της πόλης και ναι, είστε (από ότι λένε τα αγόρια) αχτύπητο δίδυμο! Το να κανονίσετε μαζί και τις διακοπές σας μοιάζει η λογική συνέχεια μιας στενής φιλίας. Είναι όμως έτσι ή στην περίπτωση των διακοπών οι κανόνες αλλάζουν και μπαίνουν σε νέα τροχιά; 1. Ανταγωνισμός. Συνήθως οι γυναίκες, όσο κολλητές και να είναι, θέλουν να είναι οι πιο όμορφες και οι πιο επιθυμητές και προσπαθούν να επισκιάσουν τις φίλες τους. Ιδιαίτερα στις διακοπές αυτό μπορεί να κορυφωθεί! Θέματα εγωισμού και ζήλιας καιροφυλακτούν στη γωνία.
2. Διαφορές στα hobby/δραστηριότητες. Μπορεί να έχετε πολλά κοινά, αυτό όμως δε σημαίνει πως στις διακοπές θέλετε και οι δύο να κάθεστε όλη μέρα στην παραλία ή να πηγαίνετε σε μουσεία. Συνήθως οι απόψεις διχάζονται ανάμεσα στους φίλους και αναπόφευκτα δημιουργούνται γκρίνιες ή συγκρούσεις.
3. Ο ξινός εαυτός. Όσο κολλητές και να είστε δεν έχετε περάσει απανωτά 24ωρα μαζί. Αν είστε συνέχεια παρέα, σίγουρα θα βγουν προς τα έξω και τα ελαττώματα που μπορεί να έκρυβε η φίλη σου ως τώρα επιμελώς. Προετοιμάσου να ανακαλύψεις πολλά (και όχι τόσο όμορφα!) για το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Η επιλογή των διακοπών με έναν ευρύτερο κύκλο φίλων ίσως να φάνταζε πιο ιδανική. Άλλωστε μερικές φορές είναι καλύτερο να κρατάμε σε πιο ανώδυνο επίπεδο κάποιες σχέσεις.. από το να τις ρισκάρουμε, με κίνδυνο σημαντικές (ή και ανεπανόρθωτες) απώλειες.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου