Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Στη γκαρνταρόμπα, μας, όπως και στη ζωή, ισχύει το "ουκ εν τω πολλώ το ευ". Αν το καλοσκεφθείτε, όσο πολλά και αν είναι τα ρούχα που έχουμε...
στη ντουλάπα μας, τελικά καταλήγουμε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια.
Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι δύσκολοι, προκειμένου να είμαστε in-fashion, σας διαβεβαιώνουμε ότι αρκεί να αποκτήσετε τα 10 βασικά κομμάτια που σας προτείνουμε  για να νιώθετε καλοντυμένη και άνετη, ολόκληρο το καλοκαίρι.


1. Τζιν πουκάμισο


Είναι το "must have" της σεζόν... και δικαίως γιατί φοριέται  παντού, από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζει με τα πάντα. Με το μαγιό μας το πρωί στην θάλασσα, ανοιχτό πάνω από μια αθλητική φόρμα η ένα σορτς όταν  πάμε για καφέ αλλά και  δεμένο στην μέση πάνω από το φόρεμα μας το βράδυ ή πάνω από μια girly mini φούστα για μια χαλαρή εμφάνιση στο νησί...






2. Το πλεκτό μπλουζάκι

Τα πλεκτά φέτος έχουν την τιμητική τους και δικαίως γιατί είναι ευκολοφόρετα και συνδυασμένα σωστά μας δίνουν ένα χαλαρό και άνετο αποτέλεσμα για τις διακοπές μας... μπορούμε να τα συνδυάσουμε με το τζιν μας, με ένα σορτς, αλλά και ριγμένα στους ώμους πάνω από ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα.









3. Η άνετη παντελόνα

Δυναμικά επέτρεψαν φέτος οι παντελόνες ύστερα από μια περίοδο που είχαμε συνηθίσει τα πολύ στενά «παντελόνια σωλήνες». Έτσι λοιπόν για μια αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και στην διάθεση μας  μπορούμε να επιλέξουμε μια αέρινη παντελόνα. Συνδυασμένη είτε με σανδάλια είτε με τις αγαπημένες μας πλατφόρμες και ένα απλό φανελάκι μπορεί να φορεθεί στο νησί αλλά και στην πόλη από το πρωί έως το βράδυ δίνοντας μας την αίσθηση της καλοκαιρινής ελευθερίας. Για αξεσουάρ προτιμήστε πολλά βραχιόλια σε ethnic ύφος.







4. Η μακριά φούστα

Και οι μακριές φούστες είναι ένα hit της φετινής σεζόν και επιστρέφουν σε διάφορες παραλλαγές. Μπορούμε να τις επιλέξουμε απλές σε ένα χαρούμενο καλοκαιρινό χρώμα αλλά και ασύμμετρες με διαφάνειες που αφήνουν τα πόδια μας να φαίνονται μέσα από ένα αέρινο ύφασμα. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να συνδυάζονται με φλατ σανδάλια και πολλά χρωματιστά βραχιόλια.







5. Το ρομαντικό φόρεμα

Κατά την γνώμη μου το πιο γλυκό κομμάτι της φετινής σεζόν. Ένα ρομαντικό φόρεμα θα μας λύσει τα χέρια σε πολλές περιστάσεις γιατί συνδυασμένο με έξυπνους τρόπους μπορεί να φορεθεί παντού. Είτε το επιλέξετε σε κάποιο από τα παστέλ χρώματα του φετινού καλοκαιριού είτε σε φλοράλ εκδοχή θα το πρότεινα με τζιν πουκάμισο και ankle boots για χαλαρό ποτό στο νησί, αλλά με πλατφόρμες και εντυπωσιακά κοσμήματα για μια πιο βραδινή έξοδο. Όπως και να χει το ρομαντικό φόρεμα μας δίνει μια girly διάθεση που όλες χρειαζόμαστε.






6. T-shirts τα ευκολοφόρετα

Πάντα είναι επίκαιρα και πάντα μας είναι απαραίτητα γιατί ίσως είναι το πιο ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο κομμάτι της ντουλάπας μας. Φέτος θα τα προτιμήσουμε με το κλασικό τζιν παντελόνι που όλες έχουμε, με τα χρωματιστά παντελόνια που είναι hot trend της φετινής σεζόν, με ένα σορτς για χαλαρή διάθεση, αλλά σε συνδυασμό με εντυπωσιακά κοσμήματα και τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα για βραδινές εξόδους. Εκτός από τα κλασικά χρώματα όπως άσπρο-μαύρο-γκρι τολμήστε και σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα όπως ροζ-φούξια-κοραλλί και κίτρινο.






7. Το σορτς

Φέτος τα βλέπουμε παντού και δικαιολογημένα γιατί τα μικρά αυτά σορτσάκια έχουν την δύναμη να δώσουν στο look μας την λάμψη που χρειάζεται. Κυκλοφορούν σε πολλές παραλλαγές: τζιν, στολισμένα με τρουκς, εμπριμέ, χρωματιστά, ριγέ ή δαντελένια αλλά κατά την γνώμη μου όποιο και να επιλέξετε θα το αγαπήσετε όσο κανένα άλλο κομμάτι φέτος το καλοκαίρι.

Στυλιστικό tip: καλό είναι να συνδυάζονται με φαρδιές, μακριές και αέρινες μπλούζες και όχι κοντές και στενές έτσι ώστε να μην έχουμε ένα άσχημα προκλητικό αποτέλεσμα.





8. Το χρωματιστό στενό παντελόνι

Πολύ θα δούμε φέτος τα παντελόνια σε κόψιμο τζην σε πολλά και διάφορα καλοκαιρινά χρώματα. Ροζ, γαλάζιο, κοραλλί, κίτρινο, πράσινο όποιο και να επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα χαίρεστε να το φοράτε γιατί είναι χαρούμενο και χαρίζει θηλυκότητα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt, με τζιν πουκάμισο η με μια αέρινη πουκαμίσα.






9. Βραχιόλια, όσο γίνεται περισσότερα

Ένα από τα βασικά αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού είναι τα βραχιόλια. Κάθε είδους βραχιόλι είναι της μόδας γι' αυτό φροντίστε να βρείτε ότι βραχιόλι έχετε φορέσει στο παρελθόν και μαζί με μερικά καινούρια κομμάτια τολμήστε να τα φορέσετε όλα μαζί ακόμα και αν σας φαίνονται αταίριαστα μεταξύ τους και υπερβολικό δεν φαντάζεστε πόση λάμψη και στυλ θα δώσουν σε ένα απλό κατά τα άλλα ντύσιμο.







10. Η διαχρονική μαρινιέρα

Τέλος οι αγαπημένες μας κλασικές μαρινιέρες σε διάφορες παραλλαγές. Φαρδιές και μακριές, με μακρύ ή κοντό μανίκι, με μεγάλες ή μικρές ρίγες τις αγαπάμε γιατί πολύ απλά με ένα τζιν ή ένα σορτς, ένα χρωματιστό φουλάρι και χρυσούς κρίκους στα αυτιά  μας θυμίζουν καλοκαίρι και νησί όπου και να βρισκόμαστε.!!







Στελίνα Κασιμάτη
ifesharing.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου