Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά κομμάτια το οποίο οπωσδήποτε θα πρέπει να διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας είναι το κοραλί φόρεμα καθώς είναι...
ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μπορεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς να φορεθεί όλες τις ώρες. Είτε επενδύσετε σε ένα maxi, mini, ασύμμετρο ή στράπλες, το κοραλί φόρεμα είναι πάντα η τέλεια επιλογή! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Το mini κοραλί σας φόρεμα φορέστε το στο γραφείο με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα ή flat πέδιλα και μία τσάντα στο ίδιο χρώμα. Αν και θα είσαστε ιδιαίτερα εντυπωσιακή ωστόσο στην περίπτωση που νιώθετε ότι κάτι λείπει, προσθέστε ένα ζευγάρι oversized χρυσά σκουλαρίκια και ένα κοραλί lip gloss στα χείλη.

Εάν επενδύσετε σε ένα βαμβακερό στράπλες φορεματάκι εκτός από την παραλία μπορείτε να το φορέσετε και στον καφέ με τη φίλη σας ή στα ψώνια σας συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα και τιρκουάζ κοσμήματα, τα οποία θα κάνουν την τέλεια αντίθεση.

Το κοραλί φόρεμά σας σε στενή γραμμή που φθάνει μέχρι το γόνατο μπορείτε να το φορέσετε στη δουλειά σας αλλά και σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, μία μαύρη κομψή τσάντα και ένα κολιέ στο λαιμό σας ή συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ένα χρώμα που θα κάνει αντίθεση όπως το μπλε ή το πράσινο, ένα clutch και τα απαραίτητα κοσμήματα τα οποία θα δώσουν λάμψη στο σύνολο .

Το casual κοραλί φορεματάκι σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μια oversized λευκή τσάντα ενώ το maxi κομψό κοραλί φόρεμά σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά flat πέδιλα και ένα κομψό τσάντακι.
news.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου