Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες της ξένης σόουμπιζ που εγκυμονούν αυτή την περίοδο. Άλλες περιμένουν το πρώτο του μωράκι, όπως για...
παράδειγμα η Κέιτ Μίντλετον κι άλλες το δεύτερο, όπως η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, αδημονεί να μεγαλώσει την όμορφή οικογένειά της.

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι η πιο στιλάτη μέλλουσα μανούλα στον πλανήτη, το περιοδικό Vanity Fair επέλεξε τις δέκα σταρ, που προσελκύουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όχι μόνο για τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα, αλλά κυρίως για τις κομψές και μοντέρνες ενδυματολογικές τους επιλογές.

Πρώτη στη λίστα βρέθηκε η δούκισσα του Κέιμπριτζ, το στυλ της οποίας έχει πολλάκις αποθεωθεί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας. Συνηθίζει να επιλέγει φαρδιά αλλά φινετσάτα σύνολα, που καμουφλάρουν την εγκυμοσύνη της.

 
Δεύτερη είναι η Χιλάρια Μπάλντουιν, γυμνάστρια γιόγκα και σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν.
Τρίτη είναι η τηλεπερσόνα και μοντέλο Πίτσις Γκέλντοφ, η οποία πρόσφατα δημιούργησε σάλο με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, καθώς δήλωσε ότι είναι πιστή της παραθρησκευτικής οργάνωσης ΟΤΟ.
Τέταρτη είναι η δημοφιλής ηθοποιός Χάλι Μπέρι, που περιμένει το δεύτερο παιδί της, το πρώτο από τον αγαπημένο της επίσης ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ.
Πέμπτη είναι η Χολιγουντιανή σταρ Πενέλοπε Κρουζ, που περιμένει το δεύτερο μωράκι της από το σύζυγό της, τον Ισπανό ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ.
Ακολουθούν οι Ιλέιν Ίργουιν, Ρομάλο Γκαράλ, Λάρα Στόουν και Μαργκερίτ Μισόνι. Τη δεκάδα κλείνει το πρώην σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα, που περιμένει για τρίτη φορά τον πελαργό.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου