Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μην απορήσετε πλέον για την άβαφη ρίζα στα μαλλιά κάποιας star, γιατί μπορεί να πρόκειται για… “deconstruction” ή αλλιώς “ombre hair”,Έτσι, λέγεται η τεχνική βαφής των μαλλιών, με την οποία πετυχαίνεται μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά.....
Το “deconstruction” είναι μια αυστηρώς κομμωτηριακή τεχνική. Κατά την εκτέλεση της, ο κομμωτής χρησιμοποιεί βαφές διαφορετικών τόνων, από σκουρόχρωμες έως ανοιχτότερες, “πατινάροντας”, ακουμπώντας δηλαδή, τη μια πάνω στην άλλη. Ξεκινά από την πιο σκούρα βαφή, η οποία εφαρμόζεται στη ρίζα, για να περάσει αργότερα, με την πιο ανοιχτή, τις άκρες των μαλλιών.
Στη συνέχεια, επεμβαίνει πάνω στα μαλλιά, με σκόνη ξανοίγματος σε όλο το μήκος, αλλά όχι πολύ κοντά στη ρίζα, ώστε να πετύχει αυτό το ιδιαίτερο “ντεγκραντάρισμα”.
Η συγκεκριμένη τεχνική κοστίζει όσο και οι ανταύγειες. Εφαρμόζεται σε σκούρα και σε ξανθά μαλλιά.
 Διαρκεί έως και δυο ώρες, γιατί μετά ο κομμωτής μπορεί να αρχίζει να σβήνει σημεία, που δεν του αρέσουν ανάλογα με την κουπ των μαλλιών και το πώς στέκονται φυσικά (χωρίς χτένισμα).
Τέλος, από τις πρώτες star της διεθνούς σκηνής, που την εφάρμοσαν είναι: η Gisele Bundchen, η Sarah Jessica Parker, η Lady Gaga, η Drew Barrymore και… πολλές άλλες!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου