Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μην φοβηθείς να υιοθετήσεις την απόλυτη φθινοπωρινή τάση. Πάρε μαθήματα από τις celebrities και μάθε πώς να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο...
αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι.
Όποιο και αν είναι το στυλ σου, ο κανόνας για να φορέσεις το δερμάτινο φόρεμα είναι ένας: Απέφυγε κάθε είδους υπερβολή.
Τι παπούτσια να επιλέξω:
Chic&Sexy
Για να κάνεις μια σέξι αλλά ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση πόνταρε στις κλασσικές μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σου ή σε κομψά και διακριτικά μαύρα πέδιλα.
Mix&Match Μπορείς ακόμα να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Τζέσικα Άλμπα και να συνδυάσεις το δερμάτινο κομμάτι σου με μαύρες μυτερές γόβες.
Αν βέβαια επιλέξεις τις super trendy γόβες από λουστρίνι, να είσαι πολύ προσεκτική με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου, αφού το να συνδυάσεις το εντυπωσιακό λουστρίνι με το εξίσου ιδιαίτερο δερμάτινο ύφασμα θέλει και την κατάλληλη «μαεστρία».
Rock
Για μια πιο ροκ εμφάνιση μη διστάσεις να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα ankle boots σου, όπως έκανε η Δέσποινα Βανδή. Ο κανόνας βέβαια ισχύει και εδώ. Φόρεσε ένα διακριτικό μαύρο blazer και επέλεξε ένα μικρό clutch στις ίδιες αποχρώσεις.
Το κατάλληλο πανωφόρι: Για ένα total leather λουκ, επέλεξε ένα δερμάτινο κοντόμεσο τζάκετ, όπως έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ. Αν πάλι αυτό σου φαίνεται too much για τα γούστα σου, ένα oversized blazer ή το κλασσικό μαύρο παλτό σου είναι ό,τι πρέπει για να αποφύγεις τα κρυοπαγήματα.
Tip: Αν επιλέξεις το blazer φρόντισε να μην ξεπερνάει το μήκος του φορέματος.
Το ίδιο ισχύει και για το παλτό σου, το οποίο καλύτερο θα ήταν να είναι στο ίδιο μήκος με το φόρεμα. Για να δώσεις extra πόντους στυλ στην εμφάνισή σου και να την κάνεις πιο classy, δέσε το παλτό σου στη μέση με μια ζώνη.
Αξεσουάρ: Το δερμάτινο φόρεμα είναι από μόνο του εντυπωσιακό κομμάτι, οπότε φρόντισε να μην το υπερφορτώσεις με αξεσουάρ. Επέλεξε ένα διακριτικό δαχτυλίδι ή βραχιόλι. Ακόμα, αν θελήσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου μια αυστηρή αλογοουρά ή ένα ρομαντικό σινιόν κότσο, μπορείς να φορέσεις μικρές πέρλες ή glamorous διαμαντάκια στα αυτιά σου.
Tip: Ξέχνα τις oversized τσάντες, και επένδυσε σε ένα μικρό clutch ή μια τσάντα-φάκελο.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου