Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Eίστε ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού σας, με τις πυτζάμες σας και βλέπετε το πέμπτο κατά σειρά επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς. Και εκεί που… είστε ένα βήμα πριν παραδοθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα, σας χτυπάει μήνυμα στο κινητό από την κολλητή σας η οποία σας λέει ότι σε 10 λεπτά περνάει να σας πάρει να πάτε στο αγαπημένο σας στέκι με…
πολύ καλή παρέα!
Λογικό είναι να πανικοβληθείτε και πιθανότατα να αρνηθείτε την πρόσκληση, αλλά επειδή θεωρούμε ότι δεν πρέπει ποτέ να πετάτε την ευκαιρία να περάσετε καλά, σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας μεταμορφώσουν σε θεά σε λιγότερο από 10 λεπτά…
1. Αφιερώστε 2 λεπτά στο μπάνιο σας: Και δεν εννοούμε να γεμίσετε την μπανιέρα και να χαλαρώσετε με αιθέρια έλαια, αλλά να κάνετε ένα ντους στα γρήγορα. Προτιμήστε αφρόλουτρα με γιασεμί ή μέντα καθώς θα σας κάνουν να αισθανθείτε φρέσκια στο λεπτό, θα σας ξυπνήσουν και θα σας γεμίσουν ενέργεια. Καλό θα ήταν να χρησιμποιήσετε και ένα ειδικό σφουγγάρι το οποίο θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα σας χαρίσει περισσότερη λάμψη.
Δεν υπάρχει λόγος να λούσετε τα μαλλιά σας, ειδικά αν είναι πολύ μακριά.
2. 1 λεπτό για τα μαλλιά σας:
Εννοείται ότι δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χτενίσετε τα μαλλιά σας με τρόπο ώστε να μη δείχνουν ότι δεν είναι φρεσκολουσμένα. Ψεκάστε με ένα ξηρο σαμπουάν για λάμψη και όμορφη μυρωδιά και χτενίστε μετά από λίγο καλά. Αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε να φτιάξετε μία περιποιημένη αλογοουρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
3. 3 λεπτά για το ιδανικό ντύσιμο:
Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλετε στην άκρη τις φαρδιές πυτζάμες σας και να ντυθείτε. Προσοχή, μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ανασκαφή στην ντουλάπα σας και να προσπαθήσετε να κάνετε συνδυασμούς τους οποίους δεν έχετε επιχειρήσει ξανά. Προτιμήστε κάτι δοκιμασμένο, το οποίο έχετε ξαναφορέσει και γνωρίζετε ότι σας κολακεύει. Διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξετε… αστεία!
4. 4 λεπτά για μακιγιάζ: Όπως ακριβώς με το ντύσιμο, έτσι και με το μακιγιάζ, δεν υπάρχει λόγος πειραματισμού γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει… χρόνος! Απλώστε το make up σας λίγο πριν ντυθείτε, ώστε μέσα σε τρία λεπτά να έχει σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια απλώστε λίγο κονσίλερ, ένα λαμπερό ρουζ και μάσκαρα.
Αν δεν το έχετε με το eye liner, μην μπείτε στη διαδικασία να το επιχειρήσετε, και προτιμήστε λίγο μαύρο μολύβι αν θέλετε να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας. Ολοκληρώστε με ένα απαλό κραγιόν σε γήινα χρώματα και αφήστε τα πιο έντονα για άλλη φορά γιατί κακά τα ψέματα είναι πιο… μπελαλίδικα!
5. 30 δεύτερα για… συγκρότηση σκέψης: Και αφού ολοκληρώθηκε η παραζάλη της προετοιμασίας αφιερώστε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την εμφάνισή σας για τυχόν λάθη και κυρίως Και πού ξέρετε; Μπορεί να γνωρίσετε τον άντρα της ζωής σας!
queen.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου