Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ένας απλός τρόπος να δηλώσουν πως έχουν διάθεση για περιπέτεια αλλά όχι για δέσμευση!
Αρκετοί άνδρες, που ξοδεύουν με προκλητικό τρόπο χρήματα, για απόκτηση πολυτελών αγαθών και το επιδεικνύουν, φαίνεται ότι καθοδηγούνται από την επιθυμία, να έχουν...
σεξουαλικές περιπέτειες, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση.
Οι γυναίκες μπορούν και αναγνωρίζουν σωστά την εν λόγω συμπεριφορά.
Με λίγα λόγια μερικοί άνδρες, που προκλητικά επιδεικνύουν ακριβά αγαθά, για παράδειγμα με την αγορά ενός πολύ ακριβού και πολυτελούς αυτοκινήτου, συμπεριφέρονται όπως τα παγόνια. Τα αρσενικά παγόνια χρησιμοποιούν τα πολύ μεγάλα, υπέροχα και λαμπερά φτερά τους, για να εντυπωσιάζουν θηλυκά, που θέλουν για ταίρι τους.
Με τον ίδιο τρόπο μερικοί άνδρες, αγοράζουν πανάκριβα αυτοκίνητα ή άλλα αγαθά, με στόχο να τα επιδεικνύουν και να εντυπωσιάζουν γυναίκες, τις οποίες επιθυμούν για βραχυπρόθεσμες, χωρίς δεσμεύσεις σεξουαλικές περιπέτειες.
Τα ενδιαφέροντα αυτά συμπεράσματα προέκυψαν από μια σειρά πειραμάτων με τη συμμετοχή 1000 ατόμων, σε τρία πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες, που χρησιμοποιούν τη στρατηγική του παγονιού. Μόνο οι άνδρες που ενδιαφέρονταν για βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες, προτιμούσαν την προκλητική επίδειξη πανάκριβων και εντυπωσιακών αγαθών, όπως ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο λαμπερού χρώματος, για να πετύχουν να εντυπωσιάσουν πιθανές ερωτικές συντρόφους.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι γυναίκες έβρισκαν τους άνδρες, που αγόραζαν ένα φανταχτερό πολυτελές προϊόν, όπως ένα εντυπωσιακό πανάκριβο αυτοκίνητο, πιο επιθυμητούς από άνδρες, που αγόραζαν συνήθη οικονομικά αυτοκίνητα.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ένιωθαν πιο ελκυστικούς για ραντεβού τους άνδρες, που επιδείκνυαν προκλητικά ακριβά αγαθά, όταν επρόκειτο για γάμο, δεν τους ήθελαν. Οι γυναίκες καταλάβαιναν, από τη συμπεριφορά τους με τις προκλητικές δαπάνες, ότι ενδιαφέρονταν για σεξ χωρίς δεσμεύσεις.
Βασικά, οι γυναίκες προτιμούσαν για μακροχρόνια σχέση τους άνδρες που με τη συμπεριφορά τους, δεν χρησιμοποιούσαν προκλητικά ακριβά προϊόντα για να εντυπωσιάζουν.
Οι ερευνητές βρήκαν ότι στις γυναίκες, δεν υπήρχε ανάλογη συμπεριφορά για σκοπούς προσέλκυσης ανδρών για βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές περιπέτειες.
Είναι γεγονός ότι στην ιστορία όλων των λαών, υπήρξαν παραδείγματα με ακραίες επιδεικτικές συμπεριφορές με στόχο τον εντυπωσιασμό.
Οι άνδρες που αισθάνονται, ότι με την επίδειξη προκλητικά ακριβών αγαθών θα μπορούν να προσελκύουν γυναίκες, να είναι προσεκτικοί, διότι οι έρευνες δείχνουν ότι πιθανόν να πετυχαίνουν το αντίθετο.

psyhealth.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου