Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Η μαεστρία στον έρωτα είναι ένα από τα πολυτιμότερα προσόντα μιας γυναίκας·
και ένα από τα μεγαλύτερα ατού της αποτελεί η τέχνη της διέγερσης του πέους. Οι ώριμοι άνδρες χρειάζονται συχνά άμεσο ερεθισμό, για να έχουν στύση.Όλοι, όμως, απολαμβάνουν την...
ηδονή από τον αυνανισμό, όποια και αν είναι η ηλικία τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους ως συμπληρώματα αλλά και ως υποκατάστατα της συνουσίας, επιλέγοντας τις τεχνικές που προτιμάτε.

Να χαϊδεύετε με τα ακροδάχτυλα το χαλινό, να στριφογυρίζετε το πέος ανάμεσα στις παλάμες σας, να το ερεθίζετε με παλινδρομικές κινήσεις, να το σφίγγετε και να το ελευθερώνετε εναλλάξ ή να το διεγείρετε ανάμεσα στα στήθη σας. Για να χαρίσετε μεγαλύτερη ηδονή στο σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν έχει προβλήματα στύσης, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό.

Αν είστε δεξιόχειρας, πάρτε θέση στη δεξιά πλευρά του, αν είστε αριστερόχειρας στην αριστερή. Πιάστε το πέος του γερά με τον αντίχειρά σας κοντά στον αφαλό του. Κινήστε ρυθμικά το χέρι σας πάνω κάτω, εξακολουθώντας να κρατάτε καλά το διογκωμένο πέος και πιέζοντας ταυτόχρονα δυνατά την ευαίσθητη επιφάνεια της κεφαλής του.

Πειραματιστείτε με αργές και γρήγορες κινήσεις, για να δείτε ποιες προτιμά ο σύντροφός σας. Ο αργός ρυθμός παρατείνει την απόλαυση, ενώ ο γρήγορος την εντείνει επιταχύνοντας τον οργασμό. Η αποκορύφωση πλησιάζει όταν οι μύες του, ιδιαίτερα στους μηρούς, τεντώνονται και η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη. Οι όρχεις ανεβαίνουν κάπως και διογκώνονται.

Η κεφαλή του πέους σκουραίνει και διαστέλλεται ελαφρά. Από την άκρη του πέους εκκρίνονται δύο, τρεις σταγόνες προστατικού υγρού. Ο παρτενέρ σας ίσως θέλει να συνεχίσετε τις μαλάξεις, ώσπου να εκσπερματώσει εντελώς και να ανακουφιστεί από την ένταση. Τότε όμως πρέπει να τις σταματήσετε, γιατί συνήθως το πέος γίνεται υπερευαίσθητο. Οι περισσότεροι άνδρες μετά τον οργασμό, ώσπου να περάσει λίγη ώρα, δεν ανέχονται χάδια στα γεννητικά τους όργανα.
http://www.ourlife.gr/permalink/10547.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου