Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

1. Διάλεξε φτηνούς προορισμούς
Αν θέλεις να κάνεις μεγάλες διακοπές, χώρες με χαμηλό κόστος ζωής είναι η καλύτερη επιλογή, ακόμα κι αν είναι ακριβότερα τα εισιτήρια – θα κάνεις απόσβεση. Ένας λιγότερο γνωστός προορισμός είναι ακόμα πιο οικονομικός και θα σε ανανεώσει το ίδιο, χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σου.
2. Κατέβα ένα αστέρι
Ο κανόνας για low budget travels είναι: «Μην πληρώνεις κάτι που δε χρειάζεσαι». Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο προσφέρει...
...πολύ περισσότερα σε εγκαταστάσεις και υπηρεσίες από όσα συνήθως εκμεταλλευόμαστε. Προτίμησε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που θα σε φιλοξενήσει το ίδιο καλά με τα μισά λεφτά.
3. Πιάσε φιλίες με τους ντόπιους
Μίλα με κάποιον υπάλληλο του ξενοδοχείου ή του βιβλιοπωλείου απέναντι, γενικά πάρε πληροφορίες από τους ντόπιους. Αυτοί είναι ο καλύτερος και πιο updated low budget ταξιδιωτικός οδηγός, κομμένος και ραμμένος στις επιθυμίες και στα γούστα σου.
4. Απόφυγε τους ενδιάμεσους
Απευθύνσου σε τοπικό πρακτορείο της χώρας την οποία θα επισκεφτείς. Έχουν σίγουρα καλύτερες επαφές και πετυχαίνουν πολύ καλύτερες τιμές.
5. Πάμε πακέτο
Πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν μαζί με τα εισιτήριά τους δωρεάν διανυκτέρευση σε κάποια αεροδρόμια. Αξίζει, αν φύγεις για ένα Σαββατοκύριακο. Πρόσεξε μόνο να μην είναι μακριά από το κέντρο της πόλης και πληρώσεις τη διαφορά σε ταξί.
6. Να η ευκαιρία
Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες όπως η μέρα του αγίου Βαλεντίνου που τα περισσότερα ξενοδοχεία κάνουν καλές προσφορές με πακέτα διανυκτερεύσεων, γευμάτων και άλλων υπηρεσιών.


http://trelogaidouri.blogspot.com/2010_03_28_archive.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου