Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Υπάρχουν όχι αποχρώσεις ενδείξεις,αλλά..ιατρικά συμπεράσματα γιατί είναι απαραίτητες οι διακοπές!! Ερευνες απέδειξαν ότι η άδεια των εργαζομένων ωφελεί στην απόδοσή τους στη δουλειά.
Η πολιτεία συμφώνησε,αφού όλες οι μετρήσεις αποδείκνυαν ότι χάρη στις διακοπές το κόστος των ασφαλιστικών ταμείων μειώνεται, μια που μειώνονται οι ασθένειες των εργαζομένων και παραλληλα αυξάνεται η απόδοσή τους στο διάστημα των εργάσιμων ημερών . πάρτε λοιπον τον σάκκο σας και ξαπλώστε κάτω από το πλατάνι.!!
Δεν το κάνετε μόνο για σας ,αλλά και επειδή σκεφτεστε το αφεντικό σας
Και συνεχίζω.....
Οι ψυχοσωματικές ασθένειες , οι πονοκέφαλοι ,οι πόνοι της πλάτης ,η υψηλή πίεση η παχυσαρκία ,η βουλιμία και η στεφανιαία νόσος της καρδιάς είναι μεταξύ των κινδυνων που καραδοκούν απο την αδιάκοπη εργασία .ζΟι διακοπές αποτελούν τονωτικό χάπι για την καρδιά. καθώς συμβάλλουν στη μείωση της υψηλής πίεσης ,ρίχνοντας τα επίπεδα των ορμονών του στρες , όπως η κορτιζόλη.Οι φυσικές καμπύλες που δεσπόζουν στο φυσικό τοπίο και ο..ανοιχτός ορίζοντας βοηθούν το μυαλό να αποφορτιστεί και τα χρώματα της εξοχής βοηθούν τα μάτια να ξεκουραστούν .!!Τώρα βέβαια γεννάται και το μεγα ερώτημα που θα βρούμε λεφτά για διακοπές??
Σε καμμιά περίπτωση όμως μην υιοθετήσετε την παρότρυνση της προηγούμενης ...ανάρτησης... οι ωραίοι ..έχουν χρέη
γιατί σαφώς και δεν ισχύει το ......της φυλακής τα σίδερα είναι για τους ..λεβέντες...

http://ektiesthisi.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου