Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η τσάντα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στο γυναικείο ντύσιμο και πολύτιμο όπλο στις καθημερινές μας εξόδους. Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν κάνουμε πια χωρίς την ανάλογη τσάντα για κάθε περίσταση. Μα πώς να αντισταθείς στον πειρασμό; Αφού στολίζουν την εμφάνισή μας και ολοκληρώνουν το ντύσιμό μας, πώς να μη τις αγαπήσουμε;
Στο γραφείο ή στη βόλτα, στο ταξίδι ή σε μία επαγγελματική συνάντηση, η τσάντα που κρατάμε αποκαλύπτει πάντα το προσωπικό μας στυλ και τη διάθεσή μας.
Οι τσάντες όπως και κάθε αξεσουάρ, κάθε χρόνο αλλάζουν - κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Τη φετινή σεζόν οι τσάντες φροντίζουν να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες με μία ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Σε γενικές γραμμές όμως, τα χρώματα που θα επικρατήσουν είναι κυρίως τα σκούρα (καφέ, μαύρο) αλλά και το μπεζ. Όσο για το μέγεθος, θα κυκλοφορήσουν κυρίως οι μεγάλες τσάντες. Ασία και Αφρική είναι οι δύο ήπειροι που επηρεάζουν φέτος τη μόδα - δέρματα ζώων, χειροποίητα υφάσματα, κρόσσια όλα συνδυασμένα τέλεια μεταξύ τους.
Το πώς θα συνδυαστεί η τσάντα με το ντύσιμό μας είναι μια άλλη υπόθεση. Συνήθως, όταν η τσάντα είναι ιδιαίτερη και εκκεντρική και κυρίως όταν χρησιμοποιούμε κι άλλα αξεσουάρ, ντυνόμαστε όσο το δυνατόν πιο απλά. Επίσης, ο συνδυασμός του χρώματος της τσάντας με το χρώμα των παπουτσιών, χωρίς να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, δίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Τα animal print και το κροκό είναι φέτος στη μόδα τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Αν θέλετε η εμφάνισή σας να δείχνει νεανική και μοντέρνα, προτιμήστε μία μεσαίου μεγέθους animal print ή κροκό τσάντα σε ανοιχτό μπεζ χρώμα και συνδυάστε τη με τζιν.
Αν τα γούστα σας είναι πιο συντηρητικά, διαλέξτε μία κλασική μαύρη τσάντα με χρηστικές τσέπες. Επιλέξτε μία με μεταλλικά διακοσμητικά κουμπιά ή χάντρες ώστε να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες μαύρες τσάντες που έχουν περάσει μέχρι στιγμή από τη ντουλάπα σας.

Διαλέξτε λοιπόν την τσάντα που σας ταιριάζει και συνδυάστε τη όμορφα με το ντύσιμο σας!


http://www.noikokyra.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=350






Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου