Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κάνατε το τέλειο μέικ - απ , τα μαλλιά σας είναι υπέροχα , φορέσατε τα πιο καλά σας ρούχα αλλά προσέξτε εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να καταστρέψουν το λουκ σας! Ποια είναι τα στιλιστικά λάθη στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και που είναι τα πιο συνηθισμένα που κάνουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο;...
Το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος είναι να φοράτε ρούχα τα οποία δεν είναι ακριβώς στο νούμερο σας. Εάν πήρατε μερικά κιλά αποφύγετε να φορέσετε το παντελόνι το οποίο θα φαίνεται στενό πάνω σας και θα χαλάει τη γραμμή του σώματος σας. Εάν πάλι έχετε χάσει βάρος , φροντίστε να στενέψετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.
Προσοχή σας φαρδιά ρούχα , εκτός εάν είστε υπερβολικά αδύνατη. Τα φαρδιά ρούχα πολλές φορές μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε ότι έχετε περιττά κιλά , ακόμα και αν δεν έχετε.
Τα στενά ρούχα κολακεύουν τα σώματα χωρίς ατέλειες. Μην αγοράζετε ρούχα με την προοπτική ότι θα χάσετε βάρος και θα σας ταιριάζουν τότε. Εάν ένα ρούχο που δοκιμάζετε δεν σαν κάνει , έτσι όπως θα έπρεπε , τότε απλά μη το αγοράσετε.
Προσέξτε τα ρούχα που τσαλακώνουν εύκολα και σιδερώνετε τα ρούχα σας πριν να βγείτε. Ένα ζαρωμένο ρούχο δεν σας κολακεύει , γι αυτό εάν δεν έχετε χρόνο για σιδέρωμα προτιμήστε ρούχα από υφάσματα που δεν τσαλακώνουν εύκολα ή που πέφτουν με το κρέμασμα.
Αποφύγετε κάθε μορφής υπερβολή. Μην προσπαθήσετε να συνδυάσετε όλα τα μοντέρνα κομμάτια σας σε μια μόνο εμφάνιση. Δεν θα φαίνεστε μοντέρνα , θα φαίνεστε αστεία.
Μην μπλέκετε χειμερινά και καλοκαιρινά ρούχα σε μια εμφάνιση σας. Δηλαδή , μην συνδυάζετε μάλλινη χειμερινή φούστα με λεπτό μακό καλοκαιρινό μπλουζάκι. Θα δώσετε στην εμφάνιση σας ένα τόνο αντίθεσης που δεν θα φαίνεται σωστά οπτικά.
Προσοχή στις γραμμές των εσωρούχων που φαίνονται μέσα από τα ρούχα που φοράτε. Προτιμήστε εσώρουχα που να είναι ακριβώς στο μέγεθος σας ,ούτε πολύ στενά ούτε πολύ φαρδιά για να αποφύγετε το σχηματισμό τους πάνω στο σώμα και κατ επέκταση στα ρούχα σας. Εάν τα εσώρουχα σας έχουν το σωστό μέγεθος αλλά εξακολουθούν να σχηματίζουν γραμμές , αυτό σημαίνει ότι μάλλον τα ρούχα σας είναι πολύ στενά.
Προσοχή στις τιράντες από τα σουτιέν. Εκτός εάν οι τιράντες είναι διάφανες (σιλικόνη) μην τις αφήνετε να εξέχουν από στενά μπλουζάκια. Εάν επίσης φοράτε κατώμεσο παντελόνι φροντίστε και το εσώρουχο σας να είναι αναλόγως χαμηλό.
Αποφύγετε την υπερβολή στα άσπρα ρούχα, εκτός εάν το σώμα σας το επιτρέπει. Το άσπρο πάντα σας δίνει περισσότερο όγκο και δεν κρύβει καμία ατέλεια. Επίσης αποφύγετε τα πολύ ανοιχτόχρωμα καλσόν.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου