Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι γυναίκες στις μέρες μας περιποιούνται πολύ τα νύχια τους. Μόδα της εποχής τα τεχνητά νύχια και το τζελ ενδυνάμωσης των νυχιών. Γνωρίζετε όμως ότι αυτές οι διαδικασίες εάν δεν τηρηθούν σωστά οι κανόνες υγιεινής μπορεί να οδηγήσουν σε μολύνσεις;
Τα νύχια είναι όπως το δέρμα, ξεφυλλίζονται, σπάζουν και μπορεί να μολυνθούν. Λόγοι μόλυνσης για τα νύχια στα κάτω άκρα μπορεί να είναι σφικτές και λερωμένες κάλτσες, το να περπατούμε με γυμνά πόδια σε μη καθαρό περιβάλλον ή ακόμα και να κόβουμε πολύ τα νύχια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πληγές και να εισχωρούν μικρόβια. Επίσης το καλοκαίρι δεν πρέπει να περπατούμε ξιπόλυτοι σε πισίνες και παραλίες. Για τα νύχια των χεριών και των ποδιών τρόποι μόλυνσης είναι τα μανικιούρ και πεντικιούρ. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται αν δεν καθαριστούν σωστά μπορεί να μεταφέρουν βακτήρια όπως ο σταφυλόκοκκος, οι μύκητες και άλλοι επικίνδυνοι ιοί.
Ο λόγος που κιτρινίζουν τα νύχια με τα συχνά βαψίματα είναι επειδή δεν χρησιμοποιούμε βάση, πριν το μανό πρέπει οπωσδήποτε πρέπει να προστατεύουμε τα νύχια μας με ένα πολύ καλό βιταμινούχο προιόν διαφανές το οποίο θα βοηθήσει να κρατήσει περισσότερο το βάψιμο. Επίσης φρόντιστε τα μανό να είναι καλής ποιότητας γιατί και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.

http://www.omorfi.com/nails/infections





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου