Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι τα περιποιημένα νύχια δεν είναι προνόμιο των ατόμων με απεριόριστο ελεύθερο χρόνο. Δείτε την όψη των χεριών σας να αλλάζει ριζικά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και τονώστε την διάθεση σας.1) Επισκεφθείτε ένα ινστιτούτο μανικιούρ. Δεν είναι απαραίτητο να σας γίνει συνήθεια, είναι όμως αναγκαίο να γίνει μια φορά. Η γνώμη ενός ειδικού για το σχήμα τον νυχιών, το μήκος και τα χρώματα που σας ταιριάζουν θα φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμη.
2) Επιλέξτε τύπο μανικιούρ με κριτήριο την καθημερινότητα σας. Δυστυχώς αυτό που μας εντυπωσιάζει,δεν είναι πάντοτε και αυτό που μας εξυπηρετεί. Σκεφτείτε πόσο θα δυσκόλευαν τα μακριά, μυτερά νύχια μία γυναίκα που εργάζεται επί ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή. Προσπαθήστε λοιπόν να προσαρμόσετε το μανικιούρ σας με βάση τις συνθήκες εργασίας σας.
3) Χρησιμοποιήστε λαστιχένια γάντια την ώρα που πλένετε τα πιάτα ή την ώρα που ασχολείστε με δουλειές στον κήπο. Με τον τρόπο αυτόν θα προστατέψετε τα νύχια σας από σπάσιμο, ξεφλούδισμα και γδαρσίματα.
4 )Μην ξεχνάτε ποτέ να αλείφετε τα χέρια σας με μία ουδέτερη ενυδατική κρέμα χεριών, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, πριν ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε.
5) Αφαιρέστε προσεκτικά τις παρανυχίδες. Αποφύγετε να αφαιρέσετε μόνη σας τα πετσάκια γύρω από τα νύχια, ιδίως αν δεν το έχετε επιχειρήσει ξανά,για να γλιτώσετε από ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.
6) Μην τρώτε τα νύχια σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό στη όψη των χεριών από τα φαγωμένα νύχια. Αν σας είναι δύσκολο να κόψετε την κακή αυτή συνήθεια,ζητήστε την βοήθεια του φαρμακοποιού σας. Αυτός θα σας προμηθεύσει με κάποιο από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο,των οποίων η γεύση θα είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντική κάθε φορά που θα επαναλαμβάνετε την κίνηση για να δαγκώσετε τα νύχια σας.
7) Περάστε στα νύχια σας μία στρώση διάφανου σκληρυντικού,ακόμα και αν δεν τα βάφετε, έτσι ώστε να ενισχύσετε την ανθεκτικότητα τους.
8) Βάλτε τα χέρια σας σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό για πέντε περίπου λεπτά πριν το μανικιούρ, έτσι ώστε τα νύχιακόβονται και να λιμάρονται ευκολότερα.
9) Ξεβάφετε τα νύχια σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.Αποφύγετε να περνάτε το ίδιο χρώμα πάνω από το μανικιούρ για διόρθωση.
10) Μην ξεχνάτε ότι η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω και στην περίπτωση των νυχιών. Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα νύχια είναι ένα από τα σημεία του σώματος στο οποίο εμφανίζονται οι πρώτες ενδείξεις έλλειψης βιταμινών.

http://www.keke.gr/content.asp?cmsid=150





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου