Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τον τελευταίο καιρό ο όρος Φεγκ - σούι ακούγεται πολύ ! Τι είναι λοιπόν το Φεκγ - σούι ; Κυριολεκτικά οι λέξεις αυτές σημαίνουν άνεμος και νερό , αλλά συμβολίζουν και αναφέρονται στην Κινέζική τέχνη της εξισορρόπησης των δυνάμεων του περιβάλλοντος γύρω μας...

Το Φεγκ - σούι λοιπόν προσπαθεί να εναρμονίσει τα στοιχεία της φύσης βασιζόμενο στον προσανατολισμό , στις εποχές και στα χρώματα, εκμεταλλευόμενο την ενέργεια τους. Σύμφωνα με την φιλοσοφία αυτή , όλοι μας επηρεαζόμαστε από την ενέργεια που εκπέμπουν τα αντικείμενα και οι άνθρωποι που μας περιτριγυρίζουν. Η ενέργεια αυτή έχει επιπτώσεις στην συμπεριφορά μας και στην υγεία μας αλλά όμως μπορούμε να και την χρησιμοποιήσουμε με τρόπο που να αποβαίνει προς όφελος μας.
Η κακή ενέργεια μπορεί να πηγάζει από την κακή διαρρύθμιση των αντικειμένων στον χώρο που ζούμε η ακόμα και από τον προσανατολισμό ή την τοποθεσία του σπιτιού μας και να έχει ως αποτέλεσμα την κατ εξακολούθηση κακοτυχία μας. Για να απαλλαγούμε από την κακή ενέργεια θα πρέπει να εντοπίσουμε τα δηλητηριώδη βέλη , δηλαδή αυτά τα στοιχεία που μας δημιουργούν αρνητικό Τσι και να τα απομακρύνουμε ή να τα εξουδετερώσουμε με την αντίστοιχη θετική ενέργεια που προκύπτει από άλλα αντικείμενα. Αυτή είναι σε πολύ γενικές γραμμές η έννοια του Φεγκ - σούι. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε την φιλοσοφία αυτή και στις σχέσεις μας ;
Η απάντηση είναι ναι! Σύμφωνα με τους ειδικούς οι ακόλουθες συμβουλές μπορεί να παίξουν ευεργετικό ρόλο στη σχέση σας γεμίζοντας την με θετική ενέργεια και ανανεώνοντας την σημαντικά.

Συμβουλή Πρώτη : Στη Nότια γωνία του σπιτιού σας κατοικεί η αγάπη σας και η οικογενειακή σας ευτυχία! Αυτό το ξέρατε; Σε αυτή την γωνία του σπιτιού λοιπόν θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση.

Συμβουλή Δεύτερη : Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την σχέση σας θα πρέπει να τοποθετήσετε μια φωτογραφία εσάς και του / της συντρόφου σας με ευχάριστο περιεχόμενο , στην νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού. Εάν θέλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας , ένας δράκος με κόκκινη κορδέλα στο στόμα τοποθετημένος σε αυτή την γωνία , θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε!

Συμβουλή Τρίτη : Ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος ή μια κρυστάλλινη σφαίρα στην νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού σας , αντιπροσωπεύουν την φωτιά και την γη που αποπνέουν θετική ενέργεια και τύχη στην ερωτική σας ζωή.

Συμβουλή Τέταρτη : Μην χρησιμοποιείτε έντονο φωτισμό και έντονους προβολείς. Επιβαρύνουν την ενέργεια στον χώρο σας.

Συμβουλή Πέμπτη : Τα πολύχρωμα κεριά σε όλα τα μεγέθη , λειτουργούν θετικά στην αγάπη και την σχέση. Το ίδιο και οι φυσικοί κρύσταλλοι που αντιπροσωπεύουν την Μητέρα Γη. Οι ροζ και οι κίτρινοι κρύσταλλοι ενδυναμώνουν την αγάπη.

Συμβουλή Έκτη : Έχετε ροζ σεντόνια ; Εάν δεν έχετε πρέπει να πάρετε! Σύμφωνα με το Φεγκ σούι τα ροζ σεντόνια ενδυναμώνουν την σεξουαλική σας ενέργεια και τις σεξουαλικές σας επιδώσεις! Νομίζω ότι το κόστος είναι μικρό εάν επιφέρει αυτά τα αποτελέσματα.

Συμβουλή έβδομη : Ένα εσωτερικό συντριβανάκι θα έχει θετική επιρροή και στην διάθεση αλλά και στην σχέση σας. Για τους κακότυχους στον έρωτα , ένα συντριβανάκι μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης!

Όλα θετικά λοιπόν με την δύναμη του Φεγκ σούι! Δοκιμάστε το , δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

πηγή
http://loveproblems.pblogs.gr/2007/09/feng-shui-kai-erwtas.html







follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου